30.10.2007

Kuumetta ilmassa

Siinä se on. Aivan ihana, pukee kauniisti mun kännykkää ja on aivan ihanan värinen!! Toivottavasti suojaa myös kännykkää pahimmilta kolhuilta. Tein siihen pienen lenkin, josta on toivottavasti apua kännykän käsiin saamiseen laukun pohjalta. Siitä sen voi myös tarvittaessa kiinnittää vyöhön tai pidempään nauhaan kiinnittämällä ripustaa kaulaan. Nappi on mummolasta peritty vanha nappi, sen ikää en uskalla arvailla.

Let me introduce you my new phone bag.

Malli/pattern: omasta päästä/from my own head
Lanka/yarn: Schöller+Stahl Limone Color
Puikot/needles: 2,5 mm


Minuun pääsi iskemään paha tuumaskuume. Nyt tuntuu ettei nyt pysty juuri muuta tekemään kuin vaan marraskuun siniset tuumaset äkkiä valmiiksi!! Ja sitten harmittaa, että viimeinen ilmoittautumispäivä on vasta huomenna ja tuumasten viimeinen postituspäivä on vasta joskus hamassa tulevaisuudessa (23.11.) Mähän voisin noi laittaa jo huomenna postiin, jos vain tietäisin montakos niitä kuoreen laitetaan!? Tarvii vissiin perustaa toinenkin tuumasvaihtoryhmä tai liittyä ulkolaisiin tuumasvaihtoihin tai sit vain rauhoittaa toi kuume ja tyytyä tekemään jotain muuta. Nyt siellä joku ajattelee, että tee paljon erilaisia tuumasia itsellesi, mut kun se ei oo niin kivaa eikä jännää!! Onko kohtalotovereita?

I'm having bad inchie fever right now. I feel like I can't do anything else than next months swap inchies ready and fast!! But the last mailing day for them is 23.11. so there's no hurry! I wish someone invites me to some other inchie swap so I can fulfill myself with them. And no, I don't enjoy making inchies only for myself. It is not as fun and exiting.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyy kohtalotoveri:) Sinisiä on valmiina jo 25 kpl ja vielä on noin 10 koristelematonta odottamassa montako vaihtaria tarvitaan. Voisin siis myös osallistua "välivaihtareihin" jos joku toimisi emäntänä. t. Kaija K

Vilma kirjoitti...

Onpa kyllä nätti kännykkäkotelo, ihanat värit. Hieno!

Virkku kirjoitti...

Onpa hyvän värinen kännykkäpussukka; sopisi oikein mainiosti Elfin-huivini kaveriksi ;).

sonja kirjoitti...

Neidolla on uusi kännykkä! Ja komea pussukkakin!

Elli kirjoitti...

On ehkä tyylikkäin kännykkäpussukka ikinä! Ihana.

Kati kirjoitti...

Kiitos Vilmalle, Virkulle, Sonjalle ja Ellille! Tykkään kovasti pussukasta itsekin. Jotain muutakin olisi kiva tuosta langasta tehdä.

MarLi kirjoitti...

Tuumaskuume on hyvä sana! Voin kuvitella sen kutkeen :)
Järkätkääpä joku tuumasvaihto ilman sitä tilkut-listaa yms ryhmittymää ja väriksi joku muu kuin sininen, niin määkin tartutan sitten tuon kuumeen itteeni :)

Kati kirjoitti...

Hei MarLi! Täytyy muistaa pyytää sinua mukaan jos ja kun uusia vaihtoja järjestetään. TilkkuSatu järjestää nyt marraskuussa yhden vaihdon, mutta ilmoittautumisaika meni valitettavasti juuri umpeen.

Anonyymi kirjoitti...

ihana.. tahtoo!! miekii harrastan koruja ja myöskin kynttilöitä. miun juttuja voit käydä vilkasee osoitteessa: http://www.monetjobit.net

Anonyymi kirjoitti...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic