25.10.2007

Vanhaa Arabiaa

Idea työhöni lähti tästä Patchwork & Quilting-lehdestä löytyneestä kuvasta.

I got the idea from this picture I had seen in Patchwork & Quilting-magazine.


Tein ideasta oman näköiseni. I modified the idea.


Pimeä kuva taas... Olen ehtinyt kuvaamaan tätä jo moneen kertaan, kun olen aina kuvien oton jälkeen keksinyt mitä siihen vielä voisi lisätä. Voi olla että lisään siihen vieläkin jotain, kun se vieläkin tuntuu minusta vähän keskeneräiseltä. En vain vielä tiedä mitä se on vailla, jotenkin noi reunat on vaan niin isot ja yksinkertaiset. Kokoa sillä on 85x85 cm ja nimekseen se sai "Vanhaa Arabiaa" ihailemieni vanhojen Arabian maitokannujen mukaan. Tosin tämä kannu on täysin ihan omaa muotoiluani, taitaa muutenkin olla aika uniikki tuollainen kannu, joka on koristeltu sekä kullalla että hopealla!!

Maybe this is ready now. Sorry for dark pic. I have photographed this many times and always put some more decor to it. Maybe I will add some more some day, as it feels like it's a bit unfinished with those big and simple roundings. It's 85x85 cm and I named it "Old Arabia" by old finnish Arabias milk jugs which I have always admired. Anyway this jug is totally my own desing.


Nämä kukat tein kahdella eri kokoisella Cloverin flower yo-yo makerillä ja koristelin napein. Pieniin kukkasiin käytin helmiä ja kirjontalankaa.

These flowers I made using two different sizes of Clover's flower yo-yo makers and I decorated them with buttons. For smaller flowers I used pearls and embroidery thread.

Kimalaiseni on hyvin syönyt. My bumblebee has eaten well.


Nimilappu on TilkkuSadulta, Hatched and Patchedin söpöli tuote ja sopii hyvin tähän työhön. Ekaa kertaa muuten kirjoin tekstin käsin, aina ennen olen tehnyt sen koneella tai tekstiilikynällä. Kiva tuli.

Back label is from TilkkuSatu, Hatched and Patcheds cute product. This was the first time when I embroidered text by hand. Looks great!

12 kommenttia:

sonja kirjoitti...

Kerrassaan mainio! Tuli niin haikeasti kesä mieleen kun sekin meni niin nopeasti. Värit on ihan possuhienot. Ehkä Mötkyjä (! :D ) voisi laittaa reunuksillekin lentelemään tms...

Päivi kirjoitti...

Kauniin harmoniset värit ja muutenkin kiva tilkkutyö.

Igorin äiti kirjoitti...

Aivan ihana työ, kyllä Kati osaa.

Kati kirjoitti...

Hyvä Sonja!! Laitappa lentävän Mötkyn kuvia postiin niin mähän sitten ompelen ne kiinni tuonne reunoihin :D hihii...

Itseasiassa tuli mullekin Mötky mieleen, kun tuota ompelin.

Ja kiitos kivoista kommenteistanne!!

Ultsi kirjoitti...

Onpa kaunis työ! Hyvä idea ja upeat värit! Mitenkäs olisi pieni nauha kehykseksi keskuskappaleen ja reuna-alueen rajalle?

Kati kirjoitti...

Ultsin idea on hyvä! Kävin just nauhakaupassa ja voi kun olisin tajunnut etsiä nauhaa tuohon. Sit noi reunat tosiaan näyttäisi enemmän kehyksiltä ja olisi varmaan paremman näköinen! Ehkä menen sinne huomenna takas, jäi vielä muutakin nauhaa ostamatta kun ei ollut mittoja mukana.

Elli kirjoitti...

Todella ihana työ, taas kerran :) Minunkin tilkkulehdissäni on ollut samanlaisia ideoita, mutta enhän minä vielä ole saanut tehtyä..

Kati kirjoitti...

Kiitos Elli!! Se on ainainen ongelma ettei saa kaikkea tehtyä mitä tahtoisi! Täytyy vaan olla onnellinen kaikesta mitä saa tehtyä =)

Barbro kirjoitti...

Waude! Aivan viehättävä idea noista jojoista. Minä vain toistaiseksi olen tehnyt pyöreitä jojoja, mutten kovinkaan välkysti aikaansaanut mitään.

Eija k kirjoitti...

Ihanat värit. Tykkään kukista ja kannuista

Eija K kirjoitti...

ihania tilkkutöitä

Kati kirjoitti...

Kiitos Eija!!