18.11.2007

Messuostoksia

Musta on tullut vähän laiska päivittämään, mut tässä nyt tätä taas vaihteeksi. Olin eilen Suomen Kädentaidot-messuilla ja taisi siellä 6 tuntia vierähtää. Tuttuja oli liikkeellä yllättävän vähän, vaikka väkeä muuten riittikin tungokseen asti. Ja kiitos Vaasasta asti tulleelle messuseuralleni, oli kivaa nähdä taas!!

Messuilla kävin tervehtimässä nettituttua Lankakauppa.comin osastolla ja sieltä mukaan tarttui vielä lisää yksi tarpeellinen vyyhti vihreää Atacama alpakkaa. (Oli muuten hauska tavata!) Vihreä vyyhti myi minulle pari kerää punaista Linie 194 Solo-lankaa. On jo jonkun aikaa houkuttanut kokeilla röyhelöhuivin tekemistä. Priimasta ostin viimeiset punaiset Sunbeam Paris mohairit. Sinooperista halpis helmiä ja Näpsäkästä vähän hienompia ja laadukkaampia. Ihan niin kuin mulla ei ennestään olisi riittävästi helmiä. No, noita ei ollut. Kirjontalankaakin löytyi jostain edullisesti. Tilkkukankaissa ei tuntunut olevan mitään messualennuksia, en sitten raaskinut ostaa mitään vaikka aivan ihania kankaita siellä olikin.

Tää oli sitten yksi houkutus muiden joukossa. Tilaa Moda kahdeksi vuodeksi yhden vuoden hinnalla ja kaikki nämä kuvan tuotteet sai kaupan päällisinä. Nooh, puolustautumisena voin sanoa ettei mulle nyt tulekaan muita tilattuja lehtiä. Kun Finn Quiltin jäsenlehteä ei lasketa ja Australialaislehden tilaukseni ikäväkseni loppui tässä syksyllä.

Tämä rauhallinen sunnuntaipäivä meni jouluyllätyksiä pakatessa jollekin tilkkuilijalle, joka saa varmaankin ensi viikolla postia. Kyseessä on siis joulukalenterivaihto.

Yesterday I enjoyed 6 hours wandering around craft exhibition and made some shopping. Today I packed these 24 surprises for a christmas calendar. Some quilter will receive post next week.

1 kommentti:

Barbro kirjoitti...

Hei! Niin oli minustakin kiva nähdä. Tapasin pari muutakin nettituttua ja oli kina nähdä "livenä". Meillä oli mukava messureissu ja ensi vuotta jo tänänn alettiin suunnittelemaan, vaikka pää on pyörällä vielä tämän vuoden reissuista. Minä ostin messuilta taas pari kirjaa ja kilon luonnonvalkoista silkkivillaa, jota aion värjätä... juu... hulluutta on monenlaista...