29.10.2007

Ihanaa postia!!

KLIKKAA kuvaa nähdäksesi isompana!!

Tuumaset saapuivat tänään! Lokakuun tuumasvaihdon aiheena oli syksy/ruska. Kiitos kaikille Yahoon tilkut-listan osallistujille!! Ne on aivan ihania. Olin aivan VAU, kun niitä yksitellen ihastelin ja hetken päästä vielä toiseenkin kertaan. Yhden osallistujan lähettämät tuumaset ikävä kyllä katosivat postissa. Toivottavasti löytyvät vielä jostain!!

Inchies arrived today! Subject to October's inchies swap was autumn. Big thanks for everyone, these are absolutely lovely!!


Otin kuvan omien tuumasteni teosta. Picture from making inchies.

Tällaisia niistä tuli. Punaiset lehdet loppuivat kesken ja yhteen jouduin laittamaan keltaisen lehden, eipä sitä juuri huomaa kuvasta. Keltalehtisen jätin itselle. Ne on kyllä tosi pikkuisia ja antaa paljon haastetta tekijälle mitä niihin saa mahtumaan.
Nämä tuumaset olivat ensimmäiset lähes kaikille osallistujille, kuten myös minulle ja tekniikka oli ehkä vähän haussa, mutta ensi kuun tuumasvaihdossa ollaankin sitten jo paljon osaavampia.
Aiheena on silloin sininen ja kovasti jo syyhyttää päästä tekemään. Pohjapala odottaa jo pöydällä...

This is how these came up. Inchies are so tiny that there's lot of challenge making them. Next month's inchies swap subject is blue and I'm eagerly waiting to do them.

8 kommenttia:

millam kirjoitti...

Upeita!!! Onkohan sähköpostini tavoittanut sinua?

Kati kirjoitti...

Vastasin sähköpostiisi jo 22.päivä. Sen jälkeen en ole saanut sinulta sähköpostia. Onkohan joku viesti taas kadonnut?

Sonja kirjoitti...

Ompas kivat tuumaset!

Pirkko kirjoitti...

Mitä tuumaset tarkoittaa, minulle se on aivan outo sana, mutta olivat kyllä tosi ihania, meikäläiseltä jäisi tekemättä.

Kati kirjoitti...

Näiden koko on tuuma x tuuma, josta nimi tuumanen juontaa juurensa. Tuuma on 2,54 senttimetriä eli tuumaset on tosi pikkuruisia. Englanniksi tuuma on inch ja tuumaset ovat inchies. Tuumanen on varmaan ihan uusi sana suomenkielessä, kuka lie sen ensimmäisenä ottanut käyttöön!?

Kiitos kaikille kivoista kommenteista!!

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tarkentaa miten tuumaset valmistetaan.Siis se pohja, koristelun kyllä ymmärrän ja nään kuvista.Jospa itsekin innostuisi:))

Kati kirjoitti...

Mun mielestä tuumaset voi valmistaa ihan niin luovasti kuin vain ikinä keksii ja millä tekniikalla tahansa kunhan koko on tuuma x tuuma. Lisäksi tuumaseen näyttävyyttä luo pulleus eli jotain täytettä sinne päällis- ja pohjakankaan väliin. Itse olen käyttänyt lämpövanua, jossa on liimapinta toisella puolella.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta. Ehkäpä kokeilen joskus tätäkin:)