28.10.2007

Selvitys siitä mitä täällä on menossa


Olikohan se tiistaina kun liityin Finn Quiltin jäseneksi ja perjantaina jo posti toi kuoren missä oli kolme tilkkulehteä. Nopeaa toimintaa! Nyt onkin tutkittavaa hetkeksi, tosin noista kahden lehden parhaat palat olenkin jo lukenut kirjastossa.

I joined Finn Quilt association at Tuesday and Friday post delivered these magazines. That was quick!!

Perjantaina menin kauppaan ostamaan/etsimään nauhoja erinäisiin projekteihin ja samalla mukaan lähti ihanaa Schöller+Stahl Limone Color lankaa. Siitä tulee kännykkäpussi.

Friday I went to buy some ribbon and I found this beautiful Schöller+Stahl Limone Color yarn. Now I'm getting my first phone bag.
Marjatta antoi minulle ihanan kirjan, kiitos vielä kerran!! Helmiä ja kankaitakin olen tässä ostellut. Tuota vaaleaa kangasta ostin lahjaksi suunnitteilla olevaan kaitaliinaan. Malli on omasta päästä, vielä vähän mietinnän alla, mutta siinä se valmistuksen aikana varmasti muokkautuu sopivaksi. Aikataulu on vähän kiireinen, just kun tässä on kaikkea muutakin työn alla.

Here's some new fabrics and beads. Light colored fabric is for a table runner that I'm planning... And Marjatta gave me great book about sewing and decorating home textiles, thanks again!!

Sitten on tullut osteltua vähän salaisempia juttuja. Olen mukana tuumasten vaihdoissa ja joulukalenterivaihtoon suunnittelen eräälle henkilölle yllätyksiä 24 päiväksi. Mukava joulun odotus siis tulossa minullekin :)

Then I've bought some secret stuff. I'm participating in inchies swap and christmas calendar swap. Now planning surprises for someone for 24 days and I'll get a calendar from someone too!!

Kaulahuivi Atacama Alpakasta on puolessa välissä, jotain muitakin lahjoja on silityslaudalla, niin ja se kaikista ihanin ja erikoisin työ roikkuu pukupussissa, tuunaan hääpukua ystävälle! Häihin päästään tammikuussa! Sinnekin pitäisi keksiä jotain päälle pantavaa ja alkaa lahjaa miettimään! Ei siis tekemisestä pulaa tällä hetkellä.

Scarf from Atacama Alpaca is about half way now. And the most exceptional and loveliest work right now is a wedding dress for a friend! Wedding will be in January. I should start to think gift and what to wear there. So I have no problems how to spend my time...

1 kommentti:

Elli kirjoitti...

Paljon tekemistä sulla, mutta kaikki kuulostaa tosi kivalta ja jännältä. Etenkin se hääpuvun tuunaaminen. Kuvia odotellessa... :)