5.10.2007

Maailma on pieni.

Kävi tässä taannoin niin hauskasti, että lueskellessani Stitsailuja-blogia totesin, että jestas tämän Tarjan TÄYTYY olla naapurini, koska hänen ottamistaan kuvista näkyy ihan samat maisemat kuin meiltäkin!! No, otin häneen yhteyttä ja niin oli naapuruus pian vahvistettu.

Tarja kutsui minut mukaan Tampereen neuletapaamisiin. Torstaina vihdoin koitti se oikea päivä ja vaikka Tarja estyikin paikalle tulemasta, minähän menin sinne yksin innokkaana tapaamaan uusia ihmisiä neulomukseni kera. Ja kyllä kannatti, olin lopun päivää kuin naantalin aurinko naama virneessä!! Oli meinaan tosi mukavaa ja piristävää tavata muita käsityöihmisiä ja vieläpä netistä tuttuja persoonia, joita ei ollut kasvotusten koskaan tavannut. Menen taatusti mukaan toistekin!! Sitä paitsi on tosi hyvä hioa tuota neulomistaitoa, kun se on jäänyt aika vähille. Neuleillehan on aina käyttöä!!

Niin se on taas lokakuu ja Seinäjoella on taas käsityömessut joilla olen tottunut vuosittain käymään vaan nyt se jää tänä vuonna väliin. Odottelen nyt sitten Tampereen messuja, jotka pidetään ensi kuussa. Ne messut onkin sitten niin lähellä, että sinne pääsee vaikka fillarilla :)

Piponi on edistynyt hitaasti välillä edeten ja välillä purkaen. Äsken neulominen tyssäsi kokonaan, kun lanka loppui kesken. Tarvii hankkia lankaa lisää niin paljon, että saan sille vielä kaulahuivin kaveriksi.


Pupu pitää pipolle vahtia.

I found out that Tarja from Stitsailuja-blog is a neighbour of mine. Small world. She invited me to join knitting meeting here at Tampere. Of course I wanted to go there and meet people. I had great time there and I will absolutely go again. One more good reason to learn and make knittings. Recently I've been doing a hat which you see in the the picture. Unfortunately I run out of yarn, might take a while before it's made ready.

5 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Oli tosiaan mukava nähdä siellä neuletapaamisessa.

Tarja kirjoitti...

Hyvännäköinen pipo syntymässä! Messuilta (ja muualtakin tietysti) saa tuota lankaa lisää...ja paljon muuta kivaa.

Hienoo, että menit tapaamiseen! Tuun sit seuraavaan taas, kun selkäkin on jo parempi.

Tarja kirjoitti...

Näytin Reetalle blogiasi ja heti hän bongasi tutun pupun! Reetalla on ihan samanlainen. :) "Mitähän vielä löytyy samaa?" kun se lamppukin on sama...

Kati kirjoitti...

Jaa-a, no epäilen ainakin, että meidän autot on samaa merkkiä ja vierekkäin tuolla pihassa! Ehkä vain kuvittelen...

Vilma kirjoitti...

Oli kiva tavata, toivottavasti nähdään toistekin! :)

Heti kun näin sun profiilikuvan niin totesin, että ihan oikeaa blogia muistelin neuletapaamisissa: tarkoitin siis tuota heinäkuista Lehtiä ja kiemuroita -postausta. Hienoja tilkkutöitä sulla, wau!