6.2.2007

Taidetiistai

Tänään kylmänä helmikuisena pakkaspäivänä on ollut oikein antoisaa. Lähinnä siksi että vietin kolme tuntia meidän uudessa museossa taiteilijaystäväni seurassa nautiskellen ja keskustellen taiteesta. Ah ihanaa, tätä lisää!! Kuinka me viihdyttiinkin siellä niin kauan!?! Ehkä siksi että kerrankin olin museossa sellaisen ihmisen kanssa, joka itse tekee taidetta ja ymmärtää sitä. Nyt tekee itsekin mieli ottaa pensseli käteen ja maalata. Varmaan joku päivä sen teenkin ja maalaan kangasta =)

On this cold winterday, it's -25 celsius here, I've spent three hours enjoying art at our new modernart museum which was truly wonderful. I was there with my artistfriend who does painting and we had such a great conversations about art. I want more of this!

Juu, kuvasin tänään melkein uudet villasukkani, ne kun sattuivat olemaan jalassa. Tein ne jotakuinkin vuosi sitten enkä ole niillä montaa kertaa vielä tassutellut. Kivat ovat.

Here are my almost new, unused woolen socks. I made them about a year ago. Nice to wear them now when it's cold.


Voin vähän vilauttaa mitä on tekeillä. Siitä tulee tekstiili pöydälle tai seinälle. Ompelukoneeni on vielä huollossa odottamassa uutta osaa, mutta kävin hakemassa äidiltäni vanhan ompelukoneeni lainaan. Voin sillä nyt surrutella.

I borrowed my old sewingmachine from my mom, because mine is still in service waiting for a new part. This pic is from my new project. I'm looking forward to show more in the near future =)

Ei kommentteja: