22.2.2007

Pentagon-kukkasia

Olen nyt parina päivänä väsännyt liimaharson kanssa noita kuvassa näkyviä "kukkasia". Haaveilin niistä jo pitkään, ne kun ovat niin söpöleitä. Nyt vaan tarvis keksiä miten ja mihin ne käyttäisi. Uusi lehtikin tuli tällä viikolla vaan enpä ole vielä ennättänyt lukemaan.

Viime viikonloppuna käytiin kolmen päivän hiihtolomalla etelä- suomessa. Olin odottanut pääseväni myös Tilkkutexiin shoppailemaan vähän tarvikkeita, mutta kuinkas ollakaan liike oli suljettu talviloman vuoksi. Pettymys. Kävin siellä myös viime kesänä oven takana, mutta olin silloin liian aikaisin aamusta liikkeellä ja oli vähän kiirettä niin ei ehtinyt jäädä liikkeen aukeamista odottelemaan. Oikeastaan olen kulkenut jo reilut 7 vuotta muutaman kerran vuodessa sen liikkeen ohi enkä ole vieläkään päässyt sinne ostoksille. HÖ!!! Vähäkö ottaa päähän! No, ehkä sitten ensi kerralla. Elän toivossa.

New Australian Patchwork & Quilting arrived :D
Now I've been making some "flowers", which has been my dream for quite some time now. Next I have to make some plans what to do with them.

3 kommenttia:

Ultsi kirjoitti...

Tosi söpösiä kukkia! Ja keväisen raikkaita (ai miten niin talvi sais jos loppua..)

Kati kirjoitti...

No, kyllä kun tuonne menee aamulla -30 asteen pakkaseen kaivamaan autoa lumen ja jään alta niin tulee pakostakin kesää ikävä! :D

Ihmettelen jos joku jotain muuta väittää!

Anonyymi kirjoitti...

ehdotus tilkuillesi:
seinävaate teet kukille varret ja kenties lehtiä ja mikä estää tekemästä aitaa vielä etualalle.
siinä sinulla seinävaate" puutarha" tai " anna kaikkien kukkia kukkia"

jään odotteleen mitä aikaan saat
T: Pirjo