7.2.2007

Kangastuksia

Olen tänään ommellut kuten kuvasta näkyy. Itseasiassa ompelin jo nuokin palat yhteen. Nyt on sitten reunojen suunnittelu seuraavaksi. Teen varmaan ihan simppelit kehyskaitaleet vaan siihen ympärille ettei tule liikaa kirjavuutta. Tikkaustapa on vielä ihan auki kuinka sen teen, mutta teen sen varmaan ompelukoneella. Mun kärsivällisyys kun ei yleensä riitä käsintikkaukseen.


Kävin tänään Eurokankaassa ja sinne oli tullut uusia tilkkukankaita. Niin se oli se hyvä uutinen, mutta sitten huono, tilkkukankaiden kilohinta oli noussut 7 €/kg eli nyt hinta on 35 €/kg. Se olikin ennen niin edullista vaikka kävihän sekin lompakolle. Ostin nyt nuo vihreät kankaat ja tuo alin kangas on kirpputorilöytö viime viikolta. Joku ei ollut tykännyt...

There was some new patchwork fabrics at our local fabricstore today, so I made some shopping =)
And I have made some sewing as well.

8 kommenttia:

ihanasonja kirjoitti...

"Tulispa se katin oma ompelukone jo takaisin sieltä huollosta :)"

Kangaskasa kirjoitti...

Eurokankaan hinnat noissa käsityökankaissa on kyllä jo törkeän kallis!

TilkkuSatu kirjoitti...

Varsinkaan kun eivät ole ihan ykköslaatua...(ainakaan aina)

Ultsi kirjoitti...

Mutta onpa mehevät vihreät värit!

Kati kirjoitti...

Juu, siihen on kyllä tottunut että noissa voi olla vikoja. Monesti on ollut virheraita keskellä kangasta.

Anonyymi kirjoitti...

ihanan värisiä kankaita ........ ja kirpputorilta se yksi sinua onnisti!
tiedoksi sinullekkin käyppä katteleen
www.peekaa.fi
oululainen kangas myyjä . kotoaan käsin toimii ja laittaa postiin myös.

terkuin pirjo

Kati kirjoitti...

Hei Pirjo! Kiitos linkistä! Olinkin tuolla PeeKaan sivuilla jo joskus käynyt, mutta olin jo unohtanut koko firman. Siellä oli nyt kankaat lisääntyneet sitten viime käynnin! Täytyypä tutkia nyt tarkemmin valikoimat.

Meeri kirjoitti...

Olenkin kummastellut, kun ei täällä eurokankaassa ole näkynyt enää "käsityöpuuvilla" laatikkoa. Eli ehkä ne on odottaneet uutta satsia ja hinnannostoa.. Täytyypä käydä katsomassa. Joskus siitä laatikosta tekee löytöjä, kerran muistan löytäneeni yhtä kangasta jota oli pakallakin, kilohinnalla metrihinta jäi alle 6 euron kun pakalla oli 15e... Täällä on ainakin yleensä ollut ihan sutta ja sekundaa toi palalaari... Mieluummin tilaan ulkomailta.