31.1.2008

You Make My Day

Päivi antoi minulle You Make My Day-tunnustuksen. Iso kiitos ja halaus, sepä antoi minulle paljon hyvää mieltä! Olen vähän myöhässä tämän jakamisen kanssa (palkinnon sain jo jokunen aika sitten), mutta tehtäköön sekin nyt niin pääsette tekin kurkkimaan ketä minä tahdon palkita.

Sääntöjen mukaan "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Eli palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Minä tahdon jakaa palkinnon eteenpäin sellaisille blogeille, joiden lukijana olen saanut viihtyä jo kauan ja joiden blogit luen ensimmäisten joukossa blogilistalta nähtyäni heidän päivittäneen.

Viiniä ja Villasukkia
Näpertelyä
Tellun blogi
IhanaSonja
TilkkuSatu
Sisäinen Villapaita
Sisiliskokset
Mohairmetsä
Neulova Narttu
Benighted

Tähän joukkoon kuuluu myös ehdottomasti myös Päivin blogi Tilkut & kudelmat, että oleppas hyvä saat tämän kiertopalkinnon vielä takaisinkin!!

3 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Kiitos Kati, toivottavasti osaan tehä sun päiviä jatkossakin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia Kati :)

TilkkuSatu

Kati kirjoitti...

Ilo on ollut puolellani :D