30.1.2008

LUMIRUUSUJA ja muita tuumasia

Koska tammikuu on luminen kuukausi tai ainakin sen pitäisi olla sellainen, valittiin Yahoon tilkut-listan tammikuun tuumasvaihdon aiheeksi LUMI.


Muiden tekemää lumipostia saapui tänään ihailtavakseni. Vaikka voisi kuvitella lumiaiheen olevan jotenkin rajoittava niin hyvin monennäköisiä toteutuksia lumesta tuli eikä joukossa ollut samankaltaisia. Kiitosta vaan taas tekijöille! Ajattelin jo etten seuraavaan vaihtoon osallistu, mutta nämä nähtyäni sain taas lisää motivaatiota, että josko sittenkin :DItse yritin nyt kerrankin olla käyttämättä mitään helmiä tai paljetteja. Niinpä varastoistani löytämistäni valkoisista langoista muotoilin lumiruusuja. Ihanaa valkoista mohairlankaa kieputettuna ja reunoja kiertää vielä jotain muuta tehostelankaa.


Näitä tuumasia on syntynyt pikku hiljaa täydentämään aikaisempia tuumaskokoelmia. Kovasti olen ihastunut tuohon valkokulta yhdistelmään ja niitä voisin tehdä vaikka kuinka paljon jos vain erilaisia materiaaleja ja ideoita riittäisi.


Saamistani tuumasista on syntynyt toistaiseksi vain tämä yksi pieni sisustustaulu. Ideat muhivat kyllä tuolla aivolohkoissa, että joskus voi olla jotain muutakin näyttää.

1 kommentti:

Maartsi kirjoitti...

Tekemäsi lumiruusut ovat niin herkän kauniita. Minulla on muuten samanlainen pupu kuin viimeisessä kuvassa. Sen nimi on Veikko. :)