22.12.2007

Jouluaiheisia askarteluja

Joulutuumasia tuli postissa keskiviikkona ja olipas naiset taas tehneet hienoja taideteoksia. Monet olivat käyttäneet tähtiä koristelussa, mutta löytyi myös yksi lumihiutale, tonttu, joulutorttu, talvihanki ja kekseliäästi toteutettu kynttiläkin. Lisäksi yksi tuumanen oli koristeltu neilikalla ja tuoksukin on tallella, näistä tuumasista lähtee myös ääntä kulkusten kilinän muodossa. Niin ja kiitos Sarille joulukortista!! Hän oli keksinyt hauskan idean ja tehnyt mukaan tuumaskokoisen joulukortin.

Oma toteutukseni ei ollut perinteisen jouluinen, jotenkin ei vain huvittanut tehdä sellaisia. Nämä kai tuovat lähinnä joululahjat mieleen ja kukkaset voisivat olla jonkun sortin joulutähtiä.

Tämän näköisiä joulukortteja askartelin sukulaisille ja ystäville. Samat tuumasista tutut punaiset kukat löytyvät näitäkin koristamasta. Näissä taas nähdään etten tykkää tehdä perinteisen jouluista, viime vuotisetkin kortit oli samoilla linjoilla.

Beautiful small art pieces, inchies from christmas swap arrived on wednesday. There was funny invention included, Sari had made inchie size christmas cards for participators!! How nice. My inchie creations reminded me of presents. Colours are not traditional christmas colours cause I didn't like to use them. My friends and family got handmade christmas cards this year.


4 kommenttia:

millam kirjoitti...

Iloista ja luovaa joulua!

Kati kirjoitti...

Kiitos sinulle ja nähdään ensi vuonna!!

Anonyymi kirjoitti...

olipas hienoja TUUMAISET vaihdon satoa sinulla.
Hyvää käsillä tekemisen vuotta 2008 ja toivon tikkausten tulevan oikkein.
:) Pirjo

Kati kirjoitti...

Oooh, kiitos Pirjo :)