20.12.2007

Yllätykset jatkuvat

17. päivä paketistani löysin sormustimen ja ratkojan. 18. päivä sain pieniä mustia neppareita. 19. päivä sain helmiä ja valkoista suklaata, keksin ja mansikan paloilla. Minulle suurelle suklaan ystävälle tämä oli uusi suklaa tuttavuus ja on muuten hyvää!! Tänä aamuna ilahduin löytäessäni paketista erityisen hienon pinon kauniita puuvillakankaita!! Ne pitäisi käyttää ihan tuollaisenaan johonkin peittoon ja yhdistää ne jollain neutraalilla kankaalla. Nyt on vähän inspiraatio tilkkutöihin ollut hukassa, mutta kyllä se sieltä taas joskus tulee. Neuleet ovat viime aikoina pyörineet mielessä ja joulun tekemisiin kuuluu ehdottomasti neulomista. Tänään olen toiminut tonttuna, käynyt joululahja ostoksilla ties monettako kertaa (ongelma on se ettei tiedä mitä ostaa) ja pakannut kaikki pakkaamatta olleet joululahjat. Itse tein lahjan vain yhteen pakettiin. Kurjaa että meille näyttää tulevan taas musta joulu. Tulisipa sitten lunta edes uudeksi vuodeksi.

More nice gifts from christmas calendar.

3 kommenttia:

famu kirjoitti...

Kun luin tätä ja aikaisempiakin kirjoituksiasi,voin vain todeta,että Sinulla on joulupukki vieraillut jo pitkään.Toinen toistaan ihanampia tavaroita!-Toivon Sinun jouluusi paljon iloa ja valoa.

päivi kirjoitti...

Hyvää joulua. Tuota rantamaisemaa en väsy katselemaan, mieli lepää, kun kävelee kotiin töistä. Huhtikuun alusta työmatka muuttuu paljon tylsemmäksi, mutta täytyy sitten lähteä Arboretumille muuten vaan. Tosiaankin vankilanranta Vaasassa on samanlaista puistikkoa. Vaasassakin on niitä ihania puistokatuja ja se merentuoksu, joita rakastan. Huivi on vihreä, Villapallo taisi katsella huonossa valossa;)

MarLi kirjoitti...

Tuo Kalevi on mun suuri rakkaus... siis tuo suklaa ;)