20.12.2006

Metallisydän

Lähtikö jollain Maj Karma soimaan!? Heh.. :D

Lähettämäni joulukortit on saamistani kiitoksista päätellen löytäneet perille koteihinsa. Siispä uskallan nyt laittaa korttiaskarteluistani kuvat tänne.

Meillä oli sunnuntaina 10. joulukuuta korttiaskartelupaja kotonamme. Askartelimme ensimmäistä kertaa yhdessä rakkaani kanssa joulukortteja. Hän teki omille nettiystävilleen omasuunnittelemiaan kortteja ja minä näitä tässä esiteltyjä ystäville ja sukulaisille.

Mallini oli hyvin yksinkertainen. Kuitupaperia ja metallisydän valmiille korttipohjalle. Pariin korttiin liimasin Hyvää joulua-tarrat. Kaikista korteista tuli tällä kertaa uniikkeja. Ei siis kahta täysin samanlaista.


Kun metallisydämet loppuivat, leikkasin yhteen korttiin sydämen vielä punaisesta pahvista. Jos jotakuta kiinnostaa niin näistä korteista löytyy muutama kuva lisää Flickristä.


Tässä itsetekemäni joulukortti parin vuoden takaa. Lähetin näitä kylläkin kahtena jouluna. Toivottavasti eri ihmisille :D Tein näitä kangasväreillä sabluunalla painettuja kortteja eri kuvioin ja eri värisille pahveille ja vieläpä työajalla. Tein silloin askartelunohjaajan töitä ja oli juhlaa kun joskus sai tehdä jotain itsellekin. Tuohon märkään painoväriin vielä laitettiin kimallehileitä, joista ylimääräiset hileet ravisteltiin talteen. Tämän kortin kävin isoisällä kuvaamassa, kun itselleni ei tietenkään jäänyt yhtäkään korttia muistoksi.


Niin ja kiitos kaikille joulukortin lähettäneille ystäville ja sukulaisille! Ensimmäisenä tuli Ihanansonjan kortti, joka oli ruhtinaallisen ajoissa :) Posteljooni toi juuri postin, tulikohan tänään monta korttia...

2 kommenttia:

Hedera kirjoitti...

I love your style!! your crafts are really cute!^^

Kati kirjoitti...

Hi! Nice that you liked! I visited your blog as well. You have made nice jewels :)