16.12.2007

Feather and Fan

Lokakuussa valmistuneen pipon seuralaiset ovat vihdoin valmiit. Kaulahuivi valmistui marraskuussa ja se on tehty Feather and Fan pitsineuleen ohjeella. Lapaset valmistuivat tällä viikolla ja niiden ohje on uusimmasta Modasta 6/2007.

Nämä Araucanian Atacama Alpakka langat värjätään käsin ja eri värjäyserät voivat siksi olla hyvinkin erilaisia. Niinpä minulla oli yksi värjäyksessä "epäonnistunut" vaalean vihreä vyyhti. Käytin lankojen värieroa hyväkseni lapasten valmistuksessa neulomalla raitoja ja lopputulokseen olen hyvin tyytyväinen. Kaunista pintaa!

Nyt kun vielä saisi näiden väriin sopivan, vaikkapa luonnonvalkoisen villakangastakin, niin voisi näitä alkaa tosissaan käyttämään. Sitten elektronisen keittiövaa'an kans tarvisin, lankojen ja välillä ruoka-aineidenkin punnitsemiseen. Mainitsen sen nyt täällä ääneen, jos joulupukki satut täällä vierailemaan.

Feather and Fan scarf was made in November and mittens I completed this week. I made these to use with the hat I made in October. Yarn is Araucanias Atacama Alpaca. One skein was badly dyed, much more lighter than others. I used it to do striped mittens and the result is beautiful surface!! Now I finally have new hat, scarf and mittens, next I should get new winter coat. And then I need a digital scale, dear Father Christmas if you visit here...

6 kommenttia:

Rouva Oranssi kirjoitti...

Nivelsiteet meni nilkasta, joten tässä vietän laatuaikaa koneella ja neulomalla. Samalla päätin viettää 'kommentoi lukemiasi blogeja' -päivää, joka on ollut jo jonkin aikaa suunnitteilla.

Kaunista vihreää, aaahh!!

millam kirjoitti...

Kauniit; väri, kokonaisuus....

Liityitkö Väritilkkuihin?

Kati kirjoitti...

Kiitos!

En oo saanut aikaiseksi liittyä mihinkään. Olen ollut vissiin vähän saamaton :-/ Täytyy katsoa joulun jälkeen.

ihanasonja kirjoitti...

Hienot neulomukset! Kiva, että säkin välillä neulot, kun selvästikin osaat :). Jei!

Kati kirjoitti...

Kiitosta!! Aloittelin tuossa just uutta neulomusta. Tällä kertaa on tulossa jotain josta olen kovasti unelmoinut :D Pidetään se nyt vielä salassa, jos saisin sen siten nopeammin valmiiksi...

millam kirjoitti...

Meidänkin kiltaa siis pääsee :)