28.12.2007

Nice surprice

Vähänkös hämmästyin kun tämän päivän postien joukossa oli käsin tehty tilkkukortti rakkaalleni. Lähettäjinä hänen nettituttavansa Abby ja Carl USAsta. Söpö pipariukko kravatti kaulassa ja pipariakka rusetti päässä ja katsokaapa vielä postimerkkejä!! 

Ne on kuvia kirjoneuleista!! Olipas erikoista. Suomessa saa tilattua postimerkkejä omista kuvista, onkohan nämäkin sellaisia!? Taitaa Abby olla innokas tekstiiliharrastaja, kun lähettivät näin erikoisen ja työlään kortin vaikka eivät tiedä minun harrastuksistani mitään. Täytyy lähettää kiitoksia ;)

Today mail brought unusual post. Handmade fabric postcard to my love and senders Abby and Carl from USA didn't know anything about my hobbies. And look at the stamps!! Two coloured knitting, wow!! Thank you Abby and Carl, I really appreciated this!! 

6 kommenttia:

shilantra kirjoitti...

Hello!

Yes, I did make the Christmas card. My hubby even helped with them. I'm so glad you like it! We had a lot of fun making them!

Abby
aka Shilantra

möhönasu kirjoitti...

Kaunis kortti :) ...samoin postimerkit

Lape kirjoitti...

Joku postas noista Usan postimerkeistä, kyllä ne vaan on tän vuoden virallisia joulumerkkejä... ;) Ihana kortti

Kati kirjoitti...

Kiitos Lape kun jaoit tietosi! Meille tuli kymmenkunta joulukorttia USAsta, mutta ainoastaan tuossa yhdessä oli noita neuleaiheisia merkkejä... Siksi epäilin niiden olevan omista kuvista teetettyjä.

MarLi kirjoitti...

Minä tähän jo mielestäni kerran olen kommentoinut, vaan minne lie lentänyt sanani... mutta että sinun mieskö seon tuon kangaskortin saanut??? Eikö lähettäjä ole tiennyt sinua tilkkuilijaksi??? Upea kortti!
Ja mekkikin kiva, itsekin sain nyt Usan korteissa tuollaisen postimerkin, joten taitavat olla ihan julkisia joulumerkkejä siellä :)
Hyvää loppuvuotta sulle!

Kati kirjoitti...

Vai oli viestisi kadonnut, kurjaa. Nyt onneksi tuli perille. Juuri sain tänään kuulla, että minulle oli kaksi kertaa yritetty soittaa, ja olin tätä puhelua kovasti odottanut, mutta minun puhelimeni vaan ei hälyttänyt vaikka numero oli oikea. Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta kun näin käy. Helkutin 3G-verkko, tai mikä lie syynä. Juu miehelle tuo kortti tuli eikä lähettäjät tosiaankaan tienneet minua tilkkuilijaksi. Aika erikoista. Tuon kortin todennäköisesti säästän vaikka moni muu kortti joutuukin aikojen saatossa roskiin.