4.1.2007

Vihdoin valmis

Tänään kiirehdin saadakseni vihdoin elokuisen kassiprojektini valmiiksi ennen kuin vien ompelukoneeni huoltoon. Kassi olikin vain vuorin paikalleen ompelua vaille valmis. Tosin ei se ihan helppoa ollut. Purkaa piti muutaman kerran viimeistä yläreunan tikkausta eikä lopputuloksesta nytkään ihan priima tullut. No, kelpuutan sen kuitenkin. Itselleni tuota tein ja tällä tietoa se itselleni jääkin kauppakassiksi. Kokoa siinä on ainakin ihan riittävästi.


Kassista tuli kyllä tosi ryhdikäs, kun se on kauttaaltaan tuettu tuollaisella paksulla jykevällä tukikankaalla. Enkä todellakaan osaa sanoa mitä toi kuitukangas on nimeltään. Ostin sitä ompelutarvikeliikkeestä. Joku voi vihjaista nimen jos sattuu tietämään. Liimapintaa siinä ei ole ja ihan järkyttävästi siitä lähti moskaa, kun ompelin noi tilkkusuikaleet molempiin kankaisiin kiinni. Toisin sanoen en suosittele kauheasti ompelemaan tuota materiaalia sillä ompelukone pölyyntyy erittäin ikävästi sekä sisältä että ulkoa. Tässä kuvassa laukku on vielä ilman vuoria.


Huomenna yritän saada otettua laukusta lisää kuvia, päivittelen sitten.

En sitten saanutkaan vielä ompelukonetta huoltoon, kun oli liike kiinni loman vuoksi, mutta ei kai tuolla ole kiire kun se on jo tuossa vuoden huoltoa odottanut...

1 kommentti:

ihanasonja kirjoitti...

Kiva että oot päässy taas käsitöihin mukaan! Mulla hiljaista flunssan takia :(, ei vain jaksa!