13.1.2007

Pakollinen otsikko

Rakas ompelukoneeni on nyt ollut muutaman päivän huollossa ja toivottavasti saan sen maanantaina entistä ehompana taas kotiin. Vähän jännittää oliko pakkinappulan vika vain kosketushäiriö vaiko joku sähkövika. Jos kyseessä on jälkimmäinen voi olla että joudun odottelemaan konetta kotiin pidempään ja laskukin on varmaan sen mukainen.

My beloved sewingmachine has been now a few days in service. I hope I get it back on Monday. Reverse button hasn't worked for a long time now. I'm a little bit nervous whether it was only a touchfailure or some other sort of electrical problem. If it's the latter one, I might have to wait for long and the costs will be bigger.


Tänään ostin uuden Quilting Arts lehden, kun se näytti niin ihanan herkulliselta. Tahtoisin tulevaisuudessa kehittyä enemmän taiteelliseen suuntaan ja tämä lehti on siihen hyvä opettaja ja inspiroija.

Today I bought new Quilting Arts magazine. It looked so very delicious. My future dream is to improve more in artistic way. This magazine is a good teacher and inspirer.

Nyt viikonlopun viettoon...

5 kommenttia:

ihanasonja kirjoitti...

No onhan sun blogi vielä olemassa! Mä oon tuolla meidän toisella koneella yrittäny monena päivänä käydä täällä, mutta ei ole ondannut. Aattelin jo, että et enää bloggaile! :D
Onko ompelukone vielä huollossa? Vai joko oot päässy surraileen?

Kati kirjoitti...

Jaa miksiköhän et ole tänne päässyt!? En ole ennen moisesta kuullut.. Ompelukone on vielä huollossa. Kävin sitä tässä joku päivä katsomassa. Siihen piti tilata uusi "näppäimistö". Se tulee varmaan ruotsin tehtaalta. Kauan kestää.

ihanasonja kirjoitti...

Mulla on tää sun sivu kirjanmerkeissä ja sitä kautta aina käyn täällä. nyt tällä toisella koneella tää on temppuillu, nyt kokeilin (kun ei taas suostunut tänne päästämään) ottaa tuosta perästä pois pari kenoviivaa ja heti pääsin! mistälie pari ylimääräistä kenoa sinne ilmestynyt? :D

Ultsi kirjoitti...

Mullekin on blogisi sanonut ei oota. Huomasin että sullakin on ompelukone huollossa ja näyttää olevan sama vika eli pakki puuttuu. Korjaaja soitti eilen että tuli vääränlainen osa eli ne näppikset, niissä on väärät tunnukset parin kohdalla. Sanoin että laittaa vaan ne että pääsen ompelemaan.

Kati kirjoitti...

Ai jaa! Sama vika sunkin koneessa. Kohtalotoveri :) En tiä mistä johtuu. Onko ne näppikset vaan niin surkeita!?