31.12.2006

Hyvää Uutta Vuotta 2007 !!!

Happy New Year!
Bonne Année!
Einen guten Rutsch ins neue Jahr!
to all my visitors!!Vielä on vähän tätä vuotta jäljellä tätä kirjoittaessani. Joulusta on selvitty. Nyt vihdoin alkaa olla joululahjat sijoitettuna paikoilleen ja puolet suklaista syötynä. Täytyy kyllä myöntää, että niin kivaa kuin on saada lahjoja niin pian niistä pitäisi kai alkaa kieltäytymään. Meillä kaikki paikat alkaa olla niin täynnä tavaraa, että pian täytyy muuttaa isompaan kotiin tai kieltäytyä kaikista materiaalisista lahjoista. Malttaisi edes luopua esineistä, joita ei enää tarvitse tai kaipaa ja kiikuttaa ne kirpputorille. Suuri kiitos kuitenkin kaikille meitä tänä jouluna muistaneille!!

Joulu oli tänä vuonna meillä täysin lumeton ja tämä taisikin olla kaikkien aikojen vähälumisin ja lämpimin joulu minun aikanani, vaikka ennenkin on lumettomia jouluja ollut. Jouluaattona oli plus asteita, joulupäivänä joku pari astetta pakkasta, tapaninpäivänä taas päivällä plus asteita ja illalla pakkasen puolella. Tämä kuva kertoo tapaninpäivän tunnelmasta jotain.
Eikös olekin hienon vihreä nurmikko!?


No eipä vieläkään lunta ole satanut, lumeton uusi vuosikin siis.

Mulla on yksi uuden vuoden lupaus: lupaan nyt tulevana vuonna, (ehkäpä jo ensi viikolla) viedä ompelukoneeni huoltoon. Se on ollut jo vuoden huoltoon menossa, mutta en ole saanut aikaiseksi/malttanut viedä sitä. Koneen pakkinappula ei ole toiminut kunnolla ainakaan vuoteen ja se kyllä vie aikaa ja hermoja kun yrittää sitä käyttää... Käsityörintamalla nyt siis hiljaista.

2 kommenttia:

Hedera kirjoitti...

Happy New Year!!^^

Kati kirjoitti...

Thanks! :D