15.8.2006

Ukkosta ilmassa

Ihanaa, pitkästä aikaa sataa vettä!! Ja ukkostaa!! Minä pidän ukonilmasta, ainakin silloin kun saa olla kotona ja kuunnella ukkosen jylinää. Kuivuutta kesti varmaan likemmäs kuukausi ilman pienintäkään sadetta. Naapurin setäkin on nyt varmaan onnellinen, kun ei tarvi jokailtaiseen tapaan kantaa sadettajaa ulos pihanurmea kastelemaan =)

Katsoin äsken Usko Koetuksella-elokuvaa ja tikkasin käsin ikiprojektiani, päiväpeittoa. Se etenee tuskaisen hitaasti. Tikkaan sitä silloin tällöin. Tikkaamaan ryhtyminen on vaikeaa, mutta kun pääsee vauhtiin voi joskus syntyä vähän enemmänkin. Voin vähän vilauttaa tikkaamaani kohtaa.


Peitto on koottu erimallisista ja värisistä blokeista. Ne on yhdistetty vihreillä ja ruskeilla väli- ja reunakaitaleilla. Kuvaan joskus paremmin, kun saan sen oikaistua. Se on meinaan monen vuoden rypyissä.


2 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Minäkin juutuin katselemaan samaa leffaa. Oli oikein sopivaa käsityön kanssa katseltavaa, minulla oli tällä kertaakudin käsissä.

Kati kirjoitti...

Toi leffa tuli joskus kevättalvella telkkarista edellisen kerran, mut se tuli silloin niin myöhään yöllä. En silloin jaksanut katsoa loppuun =( Näinpä nyt.