14.8.2006

Hirsimökkeilyä

Olen nyt kahtena päivänä ommellut suikalekankaista lisää hirsimökkejä.


Sitten vein ne leikkurin alle ja leikkasin blokit vinoon. Nyt tuli taas lisää kangassilppua, jota en malta heittää roskiin. Täytyy keksiä niistä jotain... Tulipas turhan pimeä kuva.


Vinoon leikattuina blokit näyttää aika veikeiltä. Näistä nyt tarvis sommitella. En ole vielä ihan varma mikä niistä tulee. Peitto, seinätekstiili vai liina. Seinätekstiilille olisi ehkä suurin tilaus meikäläisen taloudessa.


Jossain suomalaisessa neuleblogissa vertailtiin kirjatilausten hintoja eri nettikaupoista. Olen nyt yrittänyt löytää tuon blogin ja vertailun, mutta toistaiseksi huonoin tuloksin. Neuleblogeja on niin valtavasti... Jos nyt joku sattuisi tietämään mistä blogista tuo löytyy niin olisin tiedosta kovasti kiitollinen =)

3 kommenttia:

iona kirjoitti...

Tuleepas tosiaan kivannäköinen vinoutettuna, tekee ihan mieli mennä testaamaan!

Nimim. hirsimökkiin muuten kyllästynyt

AnneM kirjoitti...

made by myself blogissa oli joskus jotain vertailua, mutta itsekin voit mennä katsomaan www.hintatutka.com.... näet mitä mikäkin kirja maksaa missäkin liikkeessä....

Kati kirjoitti...

No sieltähän se oikea blogi heti löytyikin. Kiitos!! On se uskomatonta miten erilaisia hintoja saa eri firmojen ostoksista pulittaa! www.hintatutka.com olikin minulle vielä tuntematon sivusto. Kiitos siitäkin vinkistä!