18.8.2006

Edistysaskelia

Kati sai taas töitä!! Olenko nyt onnellinen!? Olen. Jeeeee-e!!!
Työt alkaa 28. päivä eli ensi viikon ehdin vielä lomailla ja käydä vähän reissussa. Ei ole oman alan työtä, mutta siinä on se hyvä puoli, että sitten jaksan paremmin harrastaa tekstiileilyä!! = keksin varmaan uuden sanan. Hurraa! Tarviinkohan mä jotain uutta työtä varten. Ehkä (?) tarvii harrastaa vähän vaateshoppausta ja siitähän minä tykkään. Ai niin, mutta onkohan siellä työvaatteet. No, mitä väliä. Jos on niin sitten ei omat vaatteet kulu =)

Kirjasto osaa aina välillä yllättää. Sain yllättävän nopeasti Alkemistin luettavaksi vaikka en edes varannut sitä. En ole vielä aloittanut. Olisi tuossa paljon muitakin lainoja jotka pitäisi varmaan lukea ensin. Olen ainakin omasta mielestäni kirjaston suurkäyttäjä. Kirjaston tietokannan omat tiedot kertoo: lainoja vuoden alusta 180, varauksia 4. Osa noista lainoista on kyllä tullut lainojen uusimisesta, mutta silti. Joskus ovat jopa tilanneet mua varten jonkun kirjan. Kivoja ovat!

Ai niin ja jotain uutta on tapahtunut netteilyn sarallakin. Me lisättiin toinenkin tietsikka nettiin. Enää ei tarvi odottaa omaa vuoroaan, kun molemmille on omat koneet. Suuri edistysaskel. Naurettiinkin tuossa, että siirretään meidän elämäkin nettiin. Aletaan vaan messengerillä tai muulla vastaavalla kirjoittelemaan toisillemme. Mä olkkarissa pöytäkoneella ja rakkaani luultavasti makkarissa laptopin kanssa. Netistä me toisemme aikoinaan löydettiinkin =)


2 kommenttia:

sonja kirjoitti...

Meilläkin pian kaksi konetta netissä, on ollut muka turhan ruhkaa vain yhdellä koneella kituttaa nämä pari kuukautta, varsinkin kun toit mut tänne blogien maailmaan. Et tiedäkään kuinka paljon nykyään kattelen blogeja, sinä aiheutit mulle paheen! :)

Onnea työhön! En varmaan saa tietää työpaikkaa täältä, mutta ehkä me vielä nähdään joku päivä, viimestään tupareissa ( sit kun se päivä siunaantuu ).

Kati kirjoitti...

Anteeksi, olen paheiden tartuttaja =p Sitä se tekee. Toivottavasti sullakin on joskus blogi. vihje, vihje.. Tupareita odotellen.