9.8.2006

Kaikenlaista

Zahir ei ollutkaan odottamani kaltainen suuri elämys, ei ainakaan minulle. Se oli vähän tylsä. Aion kuitenkin lukea vielä Coelhon tunnetuimman teoksen Alkemistin, kunhan saan sen käsiini. Jos sekään ei suuremmin sykähdytä, jätän muut hänen teoksensa lukematta..

Heti maanantaina ostettiin meille senkki säilytystilaksi. Maanantai-ilta menikin sitten senkkiä kootessa, ja eilinen sitä täyttäessä ja järjestellessä. Hieno tuli. Nyt on kaikki käsityölehdet hienossa järjestyksessä, ja muutkin tarpeet. Löytyi muuten pari tilkuntekijän aarretta nyssäköitä penkoessa:


Aivan ihania puuvillakangasnäytteitä. Noista kun keksisi jotain hienoa ja yksinkertaista. Aika pieniä paloja ovat, joten kaikki kangas tulisi käyttää viimeistä senttiä myöten. Ovat olleet mulla jo vuoden, että voi olla että menee vielä jonkin aikaa ennen kuin menevät toteutukseen. Muutenkin nyt on ollut vähän inspiraatio hakusessa.

Tänään, torstaina, perjantaina ja lauantaina täällä Vaasassa juhlitaan kaupungin 400-vuotisjuhlia. Torille on pystytetty iso teltta "kansanjuhlia" varten. Ihmettelen vaan mitkä ne sellaiset kansanjuhlat ovat, joihin on kalliit pääsymaksut eivätkä siten siis olekaan kaikille avoimet. (No, torstaina sinne on vapaa pääsy.) Esiintyjinä mm. Jari Sillanpää, Olavi Uusivirta, Tomi Metsäketo, Klamydia... En tiedä osallistunko, mutta se pääasia...

Huomenna torstaina vietetään myös Taiteiden Yötä. Ihanaa!! Sitä olenkin kovasti odottanut. En viime vuonna päässyt osallistumaan ja sepä vasta harmitti. En ole vielä nähnyt huomisen ohjelmaa, mutta eiköhän siellä ole taas paljon kaikkea mielenkiintoista. Loftetissa on ollut koko kesän ajan MINUN VAASANI-tilkkutyönäyttely, jota en ole vielä nähnyt eli taidan piipahtaa siellä ainakin.


3 kommenttia:

päivi kirjoitti...

herkkuvärejä. Vähän aikaa,kun pidät hyllyn päällä, niin saattaa idea putkahtaa.

sonja kirjoitti...

Jaa-a, joko pitäis uudele senkille saada jokin liina?

Kati kirjoitti...

Joo, tarvis varmaan jollain "tyykillä" yrittää suojata, ettei uusi pinta heti naarmuunnu =) Eiköhän siihen joku liina löydy, tai sitten täytyy tehdä sellainen.