30.8.2006

Kuulumisia

Maalla oli mukavaa ja olisin viihtynyt paljon pidempäänkin. Ilma oli aivan mahtava ja oli ihanan rentouttavaa nauttia luonnosta ja syödä marjoja suoraan pensaasta. Valokuvausta myös harrastin.


Sain yllätyksekseni tädiltäni ihanan kaulakorun. Se on serkkuni Hannan valmistama. Korua ei ollut minulle tarkoitettu, mutta en voinut kieltäytyä, kun tätini tahtoi antaa korun minulle onnenamuletiksi. Kukapa nyt onnesta tahtoisi kieltäytyä!? Kiitos! Ja terveisiä Hannalle!

Onnea taisin saadakin, sillä maanantaina alkanut uusi työni alkoi hienosti ja olen viihtynyt hyvin.


Minulla on nyt myös näyttää kolme aikaisemmin valmistamaani tilkkutyötä.

Ensimmäisenä tädin mökkitekstiili "Marjala", joka on nimetty tilan nimen mukaan. Tämä on muutaman vuoden takaa. Täytyypä joskus kaivaa muistiinpanoja, jos vuosi löytyisi sieltä... Tietysti vuosi löytyy myös työn nurjalta puolelta, mutta enpäs tullut kurkistaneeksi.


Sitten pieni liina nimeltään Orvokki. Se on koristeltu pienillä helmillä. Yksityiskohta kuva löytyy vanhempien töiden galleriasta. Myöskin jokusen vuoden vanha..


Ja sitten yksi omena-aiheinen seinätekstiili. Omenat on tehty ristipistotyönä ja tikkauksia on myöskin koristeltu helmillä. Yksityiskohtakuvia myös tästä löytyy samaisesta galleriasta. Näiden omenoiden valmistus oli niin mukavaa, etten malttanut lopettaa niiden valmistamista vaan valmistin niitä muutaman ylimääräisenkin. Ovat vielä laatikossani odottamassa sijoittumistaan.


Käsitöitä en ole nyt tehnyt varmaan viikkoon. Ehkäpä vielä tällä viikolla... Katsotaan.3 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Hienoja töitä!!

Kati kirjoitti...

Kiitos!

Ultsi kirjoitti...

Sulla on tosi upeita tilkkutöitä, niissä on mieleiseni värimaailma!