30.5.2007

Nyssäkkä esittely

Tänään koitti se suuresti odotettu päivä, jolloin sain noutaa Tilkut-listan nyssäkkävaihtopaketin postista. Sain sen yllätyksekseni Helmiä ja tilkkuja-blogin pitäjältä. Kaikkea ihanaa sieltä paljastuikin: suklaata, kahvia, itsetehtyjä lasihelmiä, ristipistotyö, ihanaa vihreää chileläistä käsinvärjättyä alpakkalankaa, käsinvärjätty kasviaiheinen kangaspala, veikeää koirakangasta ja kaiken huipuksi kesälaukku käsinvärjätyistä kankaista ja kissakankaasta. Laukku on tosi ihana, ihan erilainen kuin mitä olisin itse tehnyt, mut silti niin mun makuun!! Kiva saada joskus jotain jonkun muun tekemää, ettei kaikki ole aina itse tekemääni!! Kiitos paljon :D Ehdin jo täyttää laukun huomisia menoja varten ja kahviakin maistettiin, joka oli tosi hyvää suklaista :D

I participated to swap which was arranged by finnish internet quilt group. Today was that expected day when my package finally arrived. And here is what I got! Expecially I liked that pretty handmade bag with hand dyed fabrics and catprint!! So nice to get something that someone else has done.


Oman pakettini olin laittanut maanantaina matkaan Ritvalle kohti Kempelettä. Sekin mahtanee olla jo perillä, että uskallan esitellä sen sisällön täällä.

And this is what I sent.


Tekemäni käsityönyssäkkä on pussukkamallinen, jonne mahtuu Ritvan toivomat virkkaus- tai kirjontatyöt ohjeineen otettavaksi matkalle mukaan.


Innostuin sitten blogin päivitettyäni vielä vaihtamaan blogin ulkoasua. Aiemmin olin vaihtanut vähän väritystä, mutta nyt uskaltauduin vaihtamaan pohjaakin. Toivottavasti ette säikähtäneet joutuneenne väärälle sivulle. No, onhan väritys vielä melko sama sentään :)

5 kommenttia:

TilkkuSatu kirjoitti...

Ihku kassi! Minä laitoin tänään nyssäkän postiin, unohdin kuvata sen..Odottelen vielä omaani :)

Kati kirjoitti...

Sinäkin osallistuit :D Onhan toi aika kivaa. Postituskulut kyllä jäivät vähän harmittamaan. Silläkin rahalla saisi jo hyvän palan kangasta!!

Barbro kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit kassista. Olipa vaikeampaa kuin kuvittelinkaan tehdä toiselle pakettia, jota ei tunne muuten kuin nettisivuilta. Kassin teko varsinkin pisti vähän piene(n)t aivosolu(n)t koetukselle ja jännäsin vähän tykkäätkö väreistä. Ilokseni huomasin, että sinäkin värjäilet kankaita. Se vähän koukuttaa.... kohta aina kankaan saatuasi mietit, että mitähän jos värjäisin vaikka...

sonja kirjoitti...

Sivu on just sun värinen, ihanan keväinen! Positiivinen ja yllättynyt "oho" pääsi kun tulin sivuillesi :D.

Mekin käytettiin juuri koulussa yhteen projektiin tuollainen järjettömän suuri nappi, noi oli aika hauskoja!

Titta kirjoitti...

Löysin tään sun blogin blogilistan kautta surffatessa ja voi vaan todeta että ihania värjäysjuttuja sulla täällä...sain jo yhestä aiemmasta löytöblogista kimmokkeen aurinkovärjäykseen, mitä kauheesti himottas kokeilla, ja nyt iski täältäki kauhee värjäysvimma :)