13.6.2007

Nameja

Äiti on varmaan koko kevään pyydellyt, että tekisin hänelle uudet kesäverhot. Kesti muutaman kuukauden ennen kuin sain kankaat hankittua ja nyt aletaan olla siinä vaiheessa, että verhot alkaa olla valmiina. Tosin äidin ikkunaan saan ne vasta viikonloppuna, joten kuvaakin tulee vasta sitten.


Päätin sitten tehdä samantien samoista kankaista hänelle sohvatyynytkin ja ne on tässä. Niistä tuli aivan ihanat. Olen kuin ihastunut pikkutyttö, kun katselen niitä, ne on aivan kuin karkkeja. Nam. Onneksi noita kankaita jäi vielä reilut palat niin voin puuhata niistä vielä jotain. Illan hämärässä kun kuvasin, tuli kuvasta on vähän väärän värinen, toi suklaanruskealta näyttävä on oikeesti pellavanväristä pellavaa.

After few months of waiting I finally got fabrics for new summer curtains to my mother. I've been now sewing them few days. Picture of them comes later when I have hanged those to her windows. I also made these absolutely adorable pillow cushions from the same fabrics that was left over from curtains. I still got some of it left for later ideas.

3 kommenttia:

Ultsi kirjoitti...

Onpa sievät ja hyvä väriyhdistelmä kankaassa!

Päivi kirjoitti...

Kivannäköistä kangasta. Minulla on välillä samanlaisia pikkutyttötuntemuksia, sehän on pelkästään positiivista.

sonja kirjoitti...

Kivat tyynyt teit äiskälle! Munkin täytyis ehkä äitille verhoja ommella, mutku oon niin "kiireinen"...