8.10.2006

Synttärijuhlintaa

Synttärit on juhlittu ja kakku pian syöty. Eilen jo aloitettiin juhliminen vaikka tänään se päivä varsinaisesti on.


Eilen ostin vihdoin verhot olohuoneeseen. On tässä jo yksi talvi asuttukin ilman kunnollisia talviverhoja.. Eilen niitä sitten ompelin ihan hikenä, että saan ne samantien ommeltua, etteivät jää viikoiksi nurkkiin lojumaan niin kuin nykyään tuppaa käymään =)

Ovat tavalliset suorat verhot. Yllätin kyllä itseni ostamalla noinkin beessiä ja isokuvioista kangasta. Yleensä pitäydyn hillitymmissä kuoseissa. Ja kirkkaammissa väreissä. Sitten kun vihdoin sain uudet verhot ripustettua ikkunaan, tuli todettua, että täytyy vissiin uusia hieman muitakin tekstiilejä. Olivat uudet verhot sen verran eri värimaailmaa... Saas nähdä.
Kuva on sitten tosi pimeä, eikä kangas ole kuvassa kauhean edukseen...Illalla sitten sai rentoutua elävästä musiikista nauttien. Esiintyjänä oli mainio ja teatraalinen Kuolleet Intiaanit. Hyvän shown pojat taas esittivät.Tänään sitten oltiin vihdoin Seinäjoen Käsityö 2006-messuilla.

Rakkaanikin oli ensimmäistä kertaa mukana ja viihtyi siellä yllättävän hyvin. Messuilla oli (ainakin tänään) miellyttävän väljää, ei ollut liikaa yleisöä ja sai hyvin katseltua myyntipöytiä. Ostoksia tuli tehtyä monenlaisia postikorteista leikkuulautaan, mutta ei kyllä mitään käsityövälineistöä. Tekstiiliteollisuuden osastolla katselin kaihoisasti kaikkia ihania pörröisiä lankakeriä... Ja käsityökirjoja katselin, mutta sinne jäivät kaikki. Kolme seuralaistani piti huolen siitä, etten päässyt liian pitkäksi aikaa selailemaan niitä. Minä tulin muutenkin koko ajan joukon häntänä, kun oli niin paljon kaikkea mielenkiintoista.

Seinäjokisten vaateliikkeiden järjestämä muotinäytös oli myös tosi hyvä. Nauraakin sai, kun yksi näytöksessä olleista chihuahua-koirista kieltäytyi liikkumasta ja malli vaan kiskoi sitä talutushihnasta lavan päästä päähän ja takaisin.


Ei kommentteja: