26.10.2006

Kankaat lisääntyy, koskahan teen taas jotain!?

Aamulla totesin, että musta on tullut nettiriippuvainen ja päätin pitää tietokoneen kiinni. No, oliko se hyvä päätös sitä en tiedä... Ainakin tuli se kalliiksi. Ilahduttaakseni itseäni menin kaupungille shoppailemaan. No, ostin mä jotain jotain todella tarpeellistakin eli sisäliikuntavaatteet kuntosalikäyttöön. Kävin myös Eurokankaassa etsimässä tietynväristä puuvillaa, joululahjaksi suunnitteilla olevaan tilkkupeittoon. No, etsimäni kaltaista kangasta ei tietenkään löytynyt, mutta mukaan lähti pari kultakimalteista palaa joulukangaslaarista... Niin ja Anttilasta vielä pieni pala valkoista puuvillaa.

Taas tuli lisää kutistettavaa, edellisetkin kangasostokset on vielä kutistamatta. En mitenkään rakasta kankaiden kutistamista. Mutta niistä suunnittelu se vasta on kivaa!!


Sit yksi kiva idea mikä pitäisi saada myös suomalaisiin lehtiin. Sellaisiin mitä säilytetään pidempään, kun ei malta heittää pois. Eli kenties esim. muoti- ja käsityölehtiin. Meinaan noissa jenkkien Lucky-lehdissä oli molemmissa tommoset kivat sivut täynnä "sivumerkkejä". Tosi mahtava, kun löytää kivoja ideoita tai tuotteita lehdestä niin lehti "tarjoaa" kirjanmerkit omasta takaa. Eikä sivuja tarvi laittaa hiirenkorville.


Tarralappujen alta paljastuu kivasti tuotekuvia.


Otin tarrat tänään käyttöön selatessani käsityölehtiä. Ennen leikkasin note-it paperista suikaleita joilla merkkasin, mut nyt kyllä käytän noi uudet laput niin kauan kuin niitä riittää! Seuraavassa kuvassa näkee tarrat käytössä.


Ja loppuun vielä syksyinen tunnelmakuva.

2 kommenttia:

TilkkuSatu kirjoitti...

Mä pitelin noita kahta vasemmanpuoleista käsissäni keskiviikkona ;) Jätin sinne, ostin vain lisää flanellia...

Kati kirjoitti...

Sama maku siis, heh! Sinne jäi kyllä molempia kankaita vielä.. Jos tuut katumapäälle :) Tai ellei joku ole jo ne ostanut.