22.10.2006

Crazy quilting

Huh, täytyy linkittää vaikka sitten keskellä yötä, että muutkin kiinnostuneet näkisivät tämän... Tämä blogi oli sen verran uskomaton.

En ole koskaan ennen nähnyt, että kukaan olisi noin villiintynyt crazy quilting-tekniikkaan. Onpa hän melkoinen ammattilainen tässä lajissa. Täytyy nostaa hattua. Ja ihmettelen vielä perään miten ihminen voi jaksaa perehtyä samaan tekniikkaan noin pitkään. Minä ainakin kaipaan paljon vaihtelua tekniikoissa enkä muutenkaan ole noin pienten yksityiskohtien väkertäjä. Uskomaton.

Ja ellei tämä blogi-vierailu saanut sinua vielä tarpeeksi haukkomaan henkeä, niin Flickrissä voi käydä katsomassa lisää yksityiskohtaisia kuvia hänen töistään. Amazing.

9 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

No olipa töitä. Täytyy panna linkki talteen, että voi ihailla myöhemminkin. Milläs haulla löysit?

Kati kirjoitti...

Katselin Flickrissä tekstiiliaiheisia kuvia, kun löysin hänen Flickr-kuviinsa ja sitä kautta hänen blogiinsa. Flickristä kyllä löytää paljon mielenkiintoisia käsityöntekijöitä ja heillä on useimmiten omat blogitkin :-p

Esim. täältä quilts and quilting-ryhmän kuvista http://www.flickr.com/groups/quilts/pool/ kun lähdet katselemaan ja niin luultavasti jäät tunneiksi koukkuun :)

Jo in NZ kirjoitti...

Not a clue what you have written, but have figured out it is about me, so THANKS. Babelfish translator doesn't do Finnish or Swedish.
Hope you can read this.
Jo in NZ

Kati kirjoitti...

Hi! I just responded to this at your own blog! Nice to hear from you.. In a weird way! :)

Jo in NZ kirjoitti...

Oh, you speak very good english. No need to apologise for not asking permission, I am more than happy to have others promote my blog. Share away. Wish I could read more of what you write. I did find one translator, but it really is not that great!
Thanks for the kudos.
XX

Kati kirjoitti...

I have been thinking if I should start to write my blog in english too, but I have felted that it takes too much time. I'm not that good in english. I just can write about basic stuff. Maybe some day.. We'll see

Kangastuksia kirjoitti...

Olipa komeita tilkkutöitä. Yhtenä iltana kävin katsomassa blogin ja Flickerin kaikki kuvat.

Ei sinun tarvitse ujostella englanniksi kirjoittamista. : ) Ihan totta. Tekemällä oppii.

Minä halusin kohentaa jo unohtunutta englannin kirjoitustaitoani, joten rupesin kylmiltäni kirjoittamaan tankero-englantia blogiini. Luen myös amerikkalaisia tilkkutyölehtiä ja -blogeja kartuttaakseni kielitaitoani. Käännösapuna voi käyttää myös Wordin kielentunnistus-työkalua. Kun vaihdat Word-asiakirjaan työskentelykieleksi englannin, ohjelma näyttää automaattisesti painovirheet ja joitakin rakennevirheitä.

Kati kirjoitti...

Kiitos vinkistä! On mulla kyllä kotona hyvä englannin opettaja, ettei toi sinänsä pitäis olla mikään ongelma.

kangaskasa kirjoitti...

wow mitkä sivut löysit. Kiitos kun kerroit niistä, aivan mahtavia töitä ja idoita.