19.10.2006

Pelkkiä suunnitelmia

Nyt meinaa pitkästä aikaa oikein inspiraatio iskeä. Olen selaillut käsityölehtiä ja saanut kivoja ideoita.

Tahtoisin tehdä nyt sen talvitakin ja siihen kaveriksi neuloa sopivat lapaset, pipon ja kaulahuivin. Ja ommella villakankaisen polvipituisen hameen... Kangaskin on jo valmiina kaapissa. Mikäli sitä on tarpeeksi...

Ja äiti tahtoisi istuinpäälliset ruokapöydän tuoleihin. Niistä on puhuttu ennenkin, mutta olin ne jo unohtanut. Tuolien mitatkin otin jo. Nyt vois piirtää kaavat ja laskea kankaiden menekit. Sit voiskin jo lähteä kangaskauppaan metsästään sopivaa kangasta ja pehmustevanua. Sitä vaan nyt ei sit tiedä milloin pääsen sen toteuttamaan. Äiti siis jo tietää mitä joulupukki tänä jouluna tuo.

Tässä vähän mallia siitä minkälaisia istuinpäällisia tarkoitan.


Mun tilkkukassikin on vuorin kiinnitystä vaille valmis. Harmittaa, etten muista kiireistä johtuen saanut sitä valmiiksi ja nyt se jäi viittä vaille valmiina ompelupöydälle pyörimään.

Löytyi muuten netistä tänään uusi ompelukerho. Se on vasta perustettu Omituisten Ompelijoiden Kerho. En vielä siihen liittynyt, kun ei tässä tilanteessa pysty välttämättömämpiäkään ompelutöitä tekemään, mutta ehkä joku päivä.

Hauskaa että on mahdollisuuksia..

Että sellaista.

Ei kommentteja: