24.9.2006

Voi, kyllä joskus voi olla vaikeaa löytää etsimäänsä


Olen tässä yrittänyt löytää ideoita netistä uutta talvitakkia varten vaan huonoin tuloksin. Sen siitä saa, kun turhan harvoin katselee muotisivustoja. 
Jotenkin tuntuu että kaikki muotisivustot ovat liian isoja ja liian kömpelöitä katseltavaksi ja on todella vaikea löytää inspiroivia kuvia. Olen jo vuosien ajan suosinut Firstview-saittia muoti-ideoiden hakemiseen vaan sekin oli nyt mennyt ja uusinut ilmeensä. En sitten malttamattomana jaksanut alkaa tutustumaan saitin uuteen käyttötapaan. Huokaus.
Tässä ainoa kiva takki mitä tänään löysin. Alberta Ferrettin takki, hintaa on huikeat 1247 € on  myytävänä net-a-porterissa. Onneksi voi itse ommella...

Uusia muotilehtiä tässä alkaa kaipaamaan. Ovat vaan niin tyyriitä, että tuskin viitsin mitään ostaa... Täytyy vissiin vain kaivella vanhoja lehtiä ja tietokoneen kovalevyä, jos niistä löytyisi ideaa. Olen vuodesta 2000 tallentanut kovalevylle ideakuvia, kun kivoja juttuja tulee vastaan.
Niistä on aina ollut iloa uusia projekteja suunnitellessa.

Eilen taas lueskelin blogeja toivoen löytäväni jotain kivoja blogeja, joissa esiteltäisiin itse ommeltuja persoonallisia vaatteita, mutta enpä mitään löytänyt. Vinkkiä vaan tekijöille, että sellaisillekin olisi lukijoita!! Ainakin minä!

No, on meillä sentään olemassa Siksak.net, jossa enimmäkseen nuoret esittelevät omia ompelutöitään ja sivustolla on myös keskustelupalsta, mikä on tosi hyvä. Mutta silti blogi on aina blogi. Blogeja on paljon mielenkiintoisempaa lukea!

Tilkkukassi edistyi tänään jonkin verran. Toivottavasti voin sen lähipäivinä esitellä valmiina.

Ei kommentteja: