14.9.2006

Kaarle XVI Kustaa ja Silvia

Eilen käytiin torilla katsomassa ruotsin kuninkaallisia Kaarle Kustaata ja Silviaa, kun nämä olivat tulleet kahdeksi päiväksi Vaasan 400-vuotisjuhliin. Tapahtuma tuntui olevan erityisesti vanhemman ihmisväestön mieleen. Itse aina ihmettelen mitä niissä kuninkaallisissa on ihailemista, mutta itsekin piti uteliaisuudesta mennä tapahtumaa todistamaan.

Silvia oli tapansa mukaisesti pukeutunut erittäin kauniisti. Hänellä oli kaunis valkoinen Chanel-tyylinen jakkupuku ja hieno vaaleanpunainen hattu. Asu varmaan olikin aito Chanel, luulisin. Hänen ei tarvitse ostaa mitään halpakauppojen kolttuja. Harmi että mikrofoni sattui juuri Silvian eteen, muuten hyvä kuva. Kuten monesti sattuu, kamerasta loppui akut juuri tämän kuvan oton jälkeen ja monta hyvää kuvaustilaisuutta meni ohi.


Kaarle piti tilaisuudessa myös lyhyen puheen.


Eilen illemmalla olisi ollut vielä mahdollisuus nähdä presidentti Halonen poseeraamassa kuninkaallisten kanssa kaupungintalon parvekkeella, mutta ei sitten jaksanut enää toistamiseen lähteä kaupungille. Telkkarista sentään näki vilauksen =)

Tänään ompelin pitkästä aikaa hieman tilkkulaukkua ja jouduin putsaamaan ompelukonetta. Kokeilen laukun kovettamiseen ostamaani paksua ja jäykkää tukikangasta ja siitäkös kova pöly tulee. Taisi olla virhe ommella tuo tukikangas päällikankaaseen kiinni, mutta halusin kokeilla. Eihän sitä muuten tiedä tuon tukikankaan mahdollisuuksia.

Onneksi pian alkaa viikonloppu. Sitä odotellen, hei.Ei kommentteja: