8.9.2006

Paprikan kasvatusta

Ha haa! Vaihdon juuri bloggerin beta-versioon. Voipi käydä niin että blogini muuttaa lähiaikoina hieman ulkoasuaan, kunhan opin uutta versiota käyttämään. Tämä oli toivottu muutos.

Tänään ulkona myrskyää syksy, sataa ja tuulee. Kävin kaupassa enkä meinannut päästä sieltä pois, kun satoi niin kaatamalla, että sateenvarjostakaan ei olisi ollut paljoa apua.
Onneksi sade tyyntyi pian.

Minä olen saanut kokea kantapään kautta jo toistamiseen, ettei minusta ole paprikan kasvattajaksi. Paprikan taimeni, kun ovat vasta tällä viikolla alkaneet kukkimaan. Kasvit ovat kyllä kauniin vihreitä, isolehtisiä ja korkeita. Viime kesänä ne ei edes ehtineet kukkia. Tosin äidilläni kukki, kun hän laittoi antamani taimenen parempaan paikkaan (tiiliseinän seinustalle) kuin itselläni. Ensi keväänä varmaan uusi yritys, ja siemenet maahan jo maaliskuussa. Ehkä joku vuosi vielä onnistun saamaan satoakin.


Tänään on edessä vain viiden tunnin työpäivä ja sitten koittaa viikonloppu. Hurraa! Voi kyllä olla ohjelmaa viikonlopulle niin etten ehdi kotona paljon muuta kuin kääntyä, että taas jää käsityöharrastus vähille.

Olen hieman kateellisena lukenut muiden blogeja, kun kaikki tuntuvat olleen viime viikonloppuna Helsingissä Kädentaito-messuilla. Ja minä vaan täällä "pohjoisessa" odotan Seinäjoella pidettäviä Käsityö 2006-messuja. Vielä neljä pitkää viikkoa täytyy odottaa. Täällä Vaasassa järjestetään myös Vaasan käsityömessut 30.9. - 1.10. mutta olen aina mieluummin vieraillut Seinäjoen suuremmilla ja monipuolisemmilla messuilla.

Loppuun vielä tänään ottamani kuva krassista. Niistä täytyy nauttia vielä niin kauan kuin niitä on.
Ei kommentteja: