19.11.2007

Pienen pienet ihanat

TilkkuSatu järjesti nopealla aikataululla tuumasvaihdon. Aiheiksi valittiin valkoinen/kulta ja vaaleanpunainen, osallistujia ilmoittautui kahdeksan. Tein tuumaset innoissani parissa illassa ja tällaisia niistä tuli.


Tänään tuli tuumasia postissa ja korttikin siellä oli :) Kiitos Sadulle ja kaikille osallistujille!! Nämä on tosi ihania!! Laitan nämä vielä joskus kehyksiin, kunhan löydän sopivat.


TilkkuSatu arranged inchies swap. Chosen colour themes to do were white/gold and pink. I got inspired right away and made mine in a couple of nights. It's so much fun making these. Today post brought inchies from other participators. Beautiful work!

15 kommenttia:

Mirri kirjoitti...

Kauniita!

Perhoneito, kirjoitti...

Hei, mielenkiinnosta nyt kyselen, että mitä on tuumaset? Olen seurannut sinun tuumasvaihtojasi ja hieman ihmeissäni että mistä on kyse. Tai siis ilmeisesti jostain tuuman kokoisista pienistä paloista, joita vaihdetaan, mutta...

Maartsi kirjoitti...

Tosi kauniita tilkkuja olet tehnyt ja saanut! On noissa näprääminen.

Kati kirjoitti...

Kiitos Mirri ja Maartsi!
Hyvä kysymys Perhoneito! Itse ihmettelen usein mitä ihmettä minä niillä teen. Noh, ne vaan on niin pieniä ja sieviä ja hauskoja tehdä, ei meinaan tarvii päivä kaupalla samaa työtä tehdä. Valmista tulee nopeaan ja vaihdot tuo harrastukseen kivan jännittävän lisän, eikä postikulutkaan maksa juuri mitään, noihan on super pieniä ja kevyitä. Kaksi tuuma kertaa tuuma kokoista kangasta, välissä jokin paksumpi kangas kovikkeena + koristeet. Niin ja tuumasiahan voi tehdä mistä materiaalista vaan ja käyttää vaikka korttiaskarteluun, tehdä niistä koruja tai koota niistä tauluja.

Riitta kirjoitti...

joulukalenteri on tulossa sinulle

riitu kirjoitti...

joulukalenteri on tulossa sinulle

Kati kirjoitti...

Kivaa, täällä innokkaana odottelen jo postia!!

ihanasonja kirjoitti...

Mulle kanssa tuli heti mieleen, että noista tuumasista voisi koota jonkunlaisen taulun. Taikka ommella reunat yhteen ja tehdä pieniä rasioita... vaikka lahjoille tms... :) Pitäisköhän itsekin kokeilla nuita tuumasia? En taida vielä uskaltaa, pelkään jääväni koukkuun!

Ensiksi nyt joululahjat, joohan!?

Kati kirjoitti...

Mulla on vielä yksien tuumasten teko edessä tässä joulutouhujen ohella. Sun tarvii tulla ensi vuonna tuumasvaihtoon mukaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Kati, oletko saanut joulukalenterin jo?

Elli kirjoitti...

Ja joulukalenteria tiedustelin minä :)

Kati kirjoitti...

Mahtavan iso joulukalenteripaketti saapui tiistaina.

riitu kirjoitti...

oleppa hyvä huiviin meni melkein koko kerä ei siitä paljoa jäänyt jäljelle

Riitta kirjoitti...

oleppa hyvä vaan .huiviin meni melkein koko kerä ei siitä pajoa jäänut.

Mustikka kirjoitti...

Todella söpöjä tuumasia!