8.7.2007

Marjastus mielessä

Eilen käytiin metsässä katsomassa milloin saadaan mennä mustikoita poimimaan ja saatiinkin jo hyvät maistiaiset. Ensimmäiset marjat olivat jo sinisinä, ei siis ihan turha reissu! Piti ottaa todistusaineistoa mukaan, että muutkin uskovat. Marjan varvut päätyivät sitten kukkapurkin koristeeksi. Vielä pitää pari viikkoa odotella, ennen kuin kannattaa mennä ämpärin kanssa metsään.


Tänään uskaltauduttiin kääntämään meidän laastikokeilu ja otettiin nahistunut ruttojuurenlehti laastin pinnasta pois. Siitä tuli ihan kiva ja pysyi vieläpä ehjänä. Vähän oli ilmakuplaa jäänyt väliin ja lehtiryppyjä, mutta muuten ihan hyvä. Nyt vielä kun keksisi sille hyvän paikan ulkoa.


Berry season is almost here. Yesterday I visited the woods and tasted first blueberries of the summer. Those are so good!! Next time I'll take a bowl with me. Our mortar experiment also succeeded as you can see. Now we have to find nice place for it outdoors.

3 kommenttia:

Kangaskasa kirjoitti...

"Laastikokeilusi" näyttää oikein hyvältä! Haaveilen itsekin moisesta kokeilusta. Pannulaput ovat todella kauniit!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Hei!
Täältäpä löytyy monenlaisia hienoja kädentaitojen tuotoksia. Ja betoni on saanut kauniin lehden muodon. Olen myös miettinyt, millaisia askelma- tai koristekivijuttuja saisi muista lehditä kuin raparperistä mm. vuorenkilven isoja lehtiä olen katsellut "sillä silmällä".
Ja sattuipa hauskasti, huomenna olen tulossa ystävättären kanssa sinne Vaasan torille istuskelemaan :) Olen opiskellut ja asunut (5 vuotta) Vaasassa ja kaipaan sinne aina kesäisin. Harmi vaan, kun tuo sää ei nyt näytä hyvältä, mutta jos huomenna paistaisi siellä Suomen "aurinkoisemmassa" kaupungissa. Nirunarussa, Vöyrin Käsityöliikkeessä, Kukkapihassa ja Indiskassa tapaan aina käydä.
Mukavaa kesän jatkoa!

Kati kirjoitti...

Kiitos molemmille :D Joo, saisi nyt olla kaunis ilma, kun Vaasassa järjestetään Rockperry-festaritkin. On melkein viikon jo ehtinytkin sataa!!