26.7.2007

Lehtiä ja kiemuroita

Löytyi se Teija vihdoinkin, vähän mutkan kautta, kiitos TilkkuSadulle!! ja paketti lähtee huomenna matkaan varusteltuna Oulun leimalla. Olen sukuloimassa täällä "pohjoisessa", mutta pian taas täytyy suunnata kotia kohti ompelukoneen ääreen. Onneksi melkein kaikilla on nykyään netti ettei mulle tule vieroitusoireita minne ikinä menenkin!!

Viime viikonloppuna sain valmiiksi tällaisen pikkuliinan. Viimeistelin sitä vielä aamulla ennen kuin lähdin reissuun ja annoin sen sitten lahjaksi. Kokoa sillä on 58x58 cm.


Noita kukkasia syntyi liuta ylimääräisiä tehdessäni kukkasia tuohon toiseen työhön ja käytin osan niistä sitten tähän. Nämä kukat on tosin pienempi kokoisia "sisempiä terälehtiä". Tässä käytin nyt myös ensimmäistä kertaa tänä kesänä värjäämiäni kankaita.


Tein tähän myös kasviaiheista vapaata konetikkausta harjoituksen vuoksi. Treenasin kuviota kynällä paperille jonkun aikaa ennen kuin aloin pyöritellä kuviota ompelukoneella kankaalle. Varmuuden vuoksi ompelin vielä köynnöksen rungon ensin ja vasta toisella ompelukierroksella lisäsin varteen lehdet ja kiemurat. Näin ei ollut aloittelijalle liian monta asiaa hallittavana ja onnistuminen helpompaa.


Muutakin olen tehnyt, mutta niistä myöhemmin...

This is what I got finished last weekend, tiny 58 x58 cm tablecloth. I gave this as a present for my relatives. I used free motion stiching and my new hand dyed fabrics. Flowers are the same as here, only smaller.

6 kommenttia:

tohveli kirjoitti...

Kaunis työ!

ihanasonja kirjoitti...

Ihanaa Kati! Tuntuu niin paljon arvokkaammalta oma työ kun siinä on itsevärjätyt kankaat ja ajan kanssa tehtyjä koukeroita. Mii laik it!!!

Kati kirjoitti...

Kiitos, kiitos!!

Momo kirjoitti...

Das ist wirklich wunderschön geworden und hat mich gleich angesprochen!
This is really wonderful!

Helena kirjoitti...

Herkulliset värit ja hyvin onnistunut tikkaus, uskaltaisinkohan itsekin yrittää konetikkausta?

Kati kirjoitti...

Thank you momo!! On se niin ettei konetikkausta opi muuten kuin tikkaamalla :) Siitä vaan kokeilemaan!!!