24.8.2010

Pitkästä aikaa

Pitkän tauon jälkeen täällä taas käymässä. Hassua miten sitä on toisinaan niin kiinni blogimaailmassa ja miten voi niin täydellisesti unohtaa omat kiinnostuksen kohteensa. Monesti on ollut mielessä päivitellä kuulumisia, mutta ei ilmeisesti tarpeeksi vahvasti. Sitten yksi kaunis päivä tiputin macbookini lattialle ja siinä meni kovalevy, kaikki tiedostot ja kuvat. Myös uusia kuvia joita olin aikeissa tänne laittaa. Toisaalta pääsin aloittamaan puhtaalta pöydältä, mikä tuntui tavallaan helpottavalta.

Muuttokin meillä oli tuossa tauon aikana, muutto jossa annoin ison työpöytänikin pois. Se on hyvin hillinnyt ompeluhaluja, kun joutuu keittiönpöydällä ompelemaan!

Keväällä ostamani kärsimyskukka nautti kesästä ja ilahdutti meitä avaamalla yhteensä 18 isoa kukkaa. Kärsimyskukan kukinto kestää vain yhden päivän, joten kovin pitkäaikaista iloa emme kuitenkaan saaneet. Lisäksi mokoma kukki useat kukkansa sillä välin kun oltiin lomilla poissa kotoa.


Muutamaan kukintoon kehittyi hedelmät joita ollaan sittemmin saatu ihmetellä. Nämä olisivat vissiin syötäviäkin vaan ei olla uskaltauduttu maistamaan.


Viime viikolla tuli hankittua vähän neuleinnostusta töissä. Ollaan pari viikkoa sitten alettu myymään Novitan tuotteita ja saatiin Novitan edustaja meitä kouluttamaan. Siitäkös naiset innoissaan, kun päästiin hipelöimään lankoja ja mitä hienompia mallineuleita työajalla. Kaiken kukkuraksi saatiin vielä ihanat tuotekassit kiitokseksi osallistumisesta!


Saatiin Novitan uusin neulelehti, Novitan joku historiikkilehti, villasukkien valmistusohje, pussi hahtuvaista, huovutusneulain, 2 kerää lankaa, virkkuukoukkuja ja novitan kassi. Tässähän täytyy alkaa neulomaan, talvikin uhkaa tulla!

Ei kommentteja: