21.5.2009

Kevät terveiset

Onpas ollut hiljaista käsityörintamalla. Opinnot ja työt on pitäneet minua koko talven kiireisenä ja pää on ollut niin täynnä ettei sinne enää ole muuta mahtunut. Enkä tiedä onko käsitöiden aika vieläkään. Mutta pientä päivitystä nyt tänne kuitenkin.

Voitin taannoin Lotan järjestämässä arvonnassa ja tällä viikolla sain ihanat palkintoni. Kaksi vyyhteä täydellisen liilaa Kamenaa ja kauniin rannekorun, joka on arvatenkin Lotan tekemä, makeaakin sain ja kortin. Kiitos kaunis, nämä on ihania. 


Ja ajassa hieman taakse päin...

Äitini oli keksinyt minulle pääsiäispuuhaa. Hän oli saanut risulinnun valmistusohjeen ja pestasi minut sellaista tekemään. Tämmönen takkuinen sorsa siitä sitten syntyi. Koivumateriaalit otin meidän Etelä-Pohjalaisesta pääsiäiskokosta ennen kuin ne paloivat savuna ilmaan.  

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Kati kirjoitti...

Thank you, who ever you are :)
It's been too long since I've done any handcrafts. Should start again. There's been big changes in my life and those have taken my time and interest.

Anonyymi kirjoitti...

I just discovered the website who discuss about
many
home business reviews

If you want to know more here it is
home business ideas
www.home-businessreviews.com

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos