27.12.2008

Vuoden viimeisiä päiviä

Tässä on marras-joulukuussa valmistunut kolme kaulahuivia. Mutta kiitos talven pimeyden kauan kesti ennen kuin sain valokuvia otettua. Ja vieläkin jäi se yksi huivi kuvaamatta. 

Etummaisena roosa Omppu-huivi Gjestalin Bris-langasta (villa 50% soija 50%). Huivi oli aivan ihanan kolmiuloitteinen neuloessa, mutta minä menin pingottamaan sen ja sittenhän se lässähti ihan littanaksi. Taitaa olla langan ominaisuus ettei se oikein ole edukseen pingotuksen jälkeen. Omppu oli varsin mukavaa neulottavaa, varsinkin sen jälkeen kun oli oppinut mallikerran ulkoa. 


Tummanpunaisen huivin tein kahdesta kerästä On Line Linie 194 Solo röyhelölankaa. Neuloessa kerältä tulevaa lankaa piti avata ja oikeaa otetta neulomiseen oli hieman hankala löytää. Ilman näitä harmeja huivin valmistaisi nopeasti kahdessa illassa, minulta meni opetellessa pidempään. Valmistuessaan se oli miltei liiankin lyhyt, mutta reilun kuukauden ahkerassa käytössä huivi on kovasti venähtänyt. Se on aivan ihana käyttää, pehmeä ja lämmin eikä kutise yhtään. 

4 kommenttia:

aura kirjoitti...

Kauniita huiveja!

northshorewoman kirjoitti...

beautiful colours. nice work. wonderful photos. have a peaceful new year in Finland.

riitu kirjoitti...

Hyvää ja onnelista uutta vuotta

Kati kirjoitti...

Kiitoksia, toivotaan että kaikille ja koko maapallolle tulee onnen ja rauhan vuosi!