15.4.2008

Teetä arkeen ja juhlaan

Osallistuin Yahoon tilkut-listan teekuppivaihtoon, johon osallistui 18 innokasta tilkkuilijaa. Kangasblokin kooksi määriteltiin 15 x 15 cm ja kuppien väreistä sai esittää myös henkilökohtaisia väritoiveita jos tahtoi. Pohjaväriksi valittiin vaalea, teevärjätty/beige kangas. Eilinen posti toi minulle tällaisen hauskan kokoelman kuppeja.


Tämä oli erityisen hauska idea, Katin tee. Minähän olenkin kova teen lipittäjä, etenkin kun hiljattain lopetin kahvin juonnin. Kahvi ei vaan sovi minulle, vaikka aamukahvia on kyllä vähän ikävä. Pikakahviin tosin sorrun melkein päivittäin, se tuntuu sopivan minulle paljon paremmin. Lieköhän se pahempaa myrkkyä kuin tavallinen kahvi!?


Tein omat teekuppini valmiiksi heti ilmoittautumisajan loputtua helmi-maaliskuun vaihteessa. Oli muutto tulossa, niin yritin saada nämä äkkiä tehtyä, kiirehdin vähän liikaakin. Yksityiskohtia ja kangasvalintoja olisi voinut vielä hioa.Oli mielenkiintoista nähdä miten erilaisia kuppeja muut ovat saaneet, käykääpä kurkistamassa Maijalla, Katjaliinilla ja TilkkuSadulla.

Täällä alkaa koti näyttää jo kovasti kodilta, vaikka vielä vähän pyörii tavaraa nurkissa etsimässä paikkaansa. Seinät on vielä ihan tyhjät ja naulattomat täällä tehdyn seinäremontin jäljiltä, edes kelloa ei olla saatu seinään, porakone on vielä kaupassa ja niin on uudet verhotkin. Kaikki vanhat verhot on tänne liian lyhyitä, yhtä lyhentämätöntä verhoa lukuunottamatta. Parasta tässä asunnossa on tila, en ole koskaan ennen asunut näin väljästi. Taidan saada peräti tilkkukankaanikin hienosti kaappiin, vielä ne ei siellä ole. On tämä ollut vähän outoa, kun ollaan muutettu kaksi kertaa seitsemässä kuukaudessa, toisin sanoen ollaan asuttu kolmessa eri asunnossa vuoden sisällä. Jotain postia lähetetään meille vieläkin Vaasan osoitteella ja tänne kolmanteen asuntoon nekin on vain tiensä löytäneet, mokomat laskutkin!!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja kiitos vierailusta. Olen huomannut, että joogaajia on todella vähän näissä blogeissa. Kannattaa kokeilla, suosittelen, mutta varovaisesti.Mulla jooga on nykyään intohimo.Itselläni on yliliikkuvat nivelet, jotka välillä liian pitkiä venytyksiä tehdessä "revähtää pois paikoiltaan". Sulla on kivoja töitä täällä blogissa, varsinkin nuo tilkkutyöt ovat ihania.

ihanasonja kirjoitti...

Hauskat teekupposet! Ja onnea uuteen kotiin!

millam kirjoitti...

Mä olen kyllä ihan kade näistä teekupeista! Aivan ihania!!! :)

Kuusama kirjoitti...

Vastavierailulla, kivoja tilkkutöitä sulla. En meinannut millään osata laittaa tähän vastausta,mutta sain äidiltä neuvoja.Kannattaa kokeilla joogaamista, mulla se on nykyään intohimo. Varovainen alku, venytykset ovat joogassa pitkäkestoisia. Itselläni selkä aina välillä vihoittelee, vaikka tiedän heikon kohdan selässäni. Pitäisi vaan kunnioittaa kehon ääntä.

Maija kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Tila on ihana asia.
Katselin tänään omia kupposiani, mutta juuri nyt ei ole aikaa ommella. Ensin kuivuus halkaisi sormenpäät, enkä voinut, nyt kun voisin, pitää valmistella kuopuksen lakkiaisia.

Kati kirjoitti...

Kiitos Maija ja onnittelut lakkiaisten johdosta! Meilläkin vietetään lauantaina tupaantuliaisia ja hyvää säätä on luvattu, kiva juttu :) Eipä täälläkään ole paljoa ommeltu, joskus sitten kun on sen aika.

famu kirjoitti...

Hei! OOK:ssa on ollut pitkään hiljaista.Nyt yritetään saada toimintaa.Jos olet kiinnostunut,käy kommentoimassa OOK:n sivulla.Blogissani on myös pientä puhetta asian tiimoilta.
Terveisin famu "Varrelta virran".

Barbro kirjoitti...

Moi!
Blogissani on sinulle jotain.