4.4.2008

Muutosten aika

Kuukausi on vierähtänyt edellisestä postauksesta ja valtavasti on tapahtunut pienessä ajassa. Välillä on ihan hirvittänyt mitä seuraavaksi tapahtuu, kun elämä muuttuu niin hurjaa vauhtia. Uusi työpaikka, muutto, kahdet hautajaiset, kolmannet tulossa ja paljon pienempiä tapahtumia, hyviä ja huonoja. Myös läheisten ihmisten elämässä tuntuu olevan voimakas muutosten aika. Miten niin paljon voikaan ihmisen elämässä tapahtua niin pienessä ajassa!?

Pääsiäisen neljä vapaapäivää meni muuttotouhuissa ja viideskin päivä olisi ollut tarpeeseen saadakseen vähän lepoakin. Viimeisen viikon ajan elämäämme on ollut rikastuttamassa hoitolapsi, jonka kanssa touhutessa on kaikki vapaa-aika hyvin kulunut ja uusi ympäristö on tullut tutuksi. 

Meillä edelleen elellään muuttolaatikoiden keskellä eivätkä kaikki huonekalutkaan ole vielä päätyneet oikeille paikoilleen. Sisustamisesta puhumattakaan! Ei vielä ihan tunnu kodilta tämä paikka, kun kaikki on niin keskeneräistä. Ensi viikolla ehtii sitten paremmin laittaa kotia, kun elämä palaa taas normaaliksi. Tuota suloista nelijalkaista tulee kyllä ikävä, on se niin kiva kaveri!!

Ai mitkä käsityöt!? No oon mä sentään jotain tehnyt, vaikka en paljoa, mutta niistä seuraavassa postauksessa. 

3 kommenttia:

lasitilkkupuutarha kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani! Odotan innolla seuraavaa postaustasi ja käsitöitäsi.

Jaana kirjoitti...

Eksyin ensimmäistä kertaa tänään sivuillesi! Ihailin tällä kertaa "pintapuolisesti" töitäsi, mutta ehdin ihastua jo tuohon Vanhaa Arabiaa-tauluun; UPEASTI toteutettu!!

Kati kirjoitti...

Oi kiitos. Tervetuloa toistekin!!