13.2.2008

Vihreä aalto

Olen kyllästynyt pitämään aina samaa kaitaliinaa ruokapöydässä. Liina on kyllä suosikkini, mutta vaihtelu tekee terää, joten tekaisin nyt uuden liinan samoilla mitoilla 190 x 25 cm. Valmiita tilkkusuikaleita oli jäänyt reilusti yli kassin teosta, joten käytin niitä tähän ja liina oli nopeasti valmis ja värihän ei sitten ole mikään yllätys. No, kun keväänvihreä nyt vain sopi noiden kaitaleiden taustaksi, seli, seli.
Nyt aion kuitenkin unohtaa liinan hetkeksi ja otan käyttöön vasta uudessa kodissa. Noin kuuden viikon kuluttua meidän tilapäinen asumisratkaisu vihdoin loppuu ja me muutetaan oikeaan kotiin :D Ehdittiin me sitten asua tässä tilapäisratkaisussa peräti seitsemän kuukautta = seitsemän kuukautta poissa Vaasasta, aletaan kai olla jo aika Tamperelaistuneita. Ollaan kyllä tosi innoissamme, mutta ei ihan vielä kannata alkaa pakkaamaan. Sisustuslehdet alkaa nyt kyllä kovasti kutsumaan luokseen ja tilkkutöitä on entistä kivempi tehdä.

9 kommenttia:

ihanasonja kirjoitti...

Ja taas ne tyypit muuttaa ;), ettehän te omaa oo ostanu? Hieno liina jälleen kerran ja myös edellisen postauksen mohairhuivi! Voipi olla, että sulta oon saanut inspiraation vihreän sävyihin!

Päivi kirjoitti...

pirtsakan kiva liina.

Kati kirjoitti...

Tyypit muuttaa taas vuokranurkkiin, mut etunsa siinäkin. Voi ainakin usein muuttaa :D ja soitella vaan huoltomiehiä apuun jos jotain hajoaa. Kiitos tykästyneistä kommenteista!

Helena kirjoitti...

Todella ihanan keväinen liina! Jospa minäkin vihdoin saisin aikaiseksi, suunnittelen kaitaliinan ompelua jo vuosikausia. Onneksi en ole vielä ommellut, ollaan jo pari kertaa ehditty muuttaa huoneen väritystä...

MarLi kirjoitti...

Ihana liina! Mahtavan hienot värit!

Kati kirjoitti...

Kiitos Helena ja Marli! Nyt mun tekisi mieleni tehdä itselleni erikseen vielä pääsiäisliina, mutta enpä taida ehtiä tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Mahdoitko pyöräillä lauantaina Sammonkadulla? Yritin kävellä eteen Kalevan Pesulan kohdalla. Huomasin vain vihreät feather & fun huivin ja pipon =O)-Anu-

Kati kirjoitti...

Kyllä vain pyöräilin Sammonkatua Prismaa kohti joskus kello 14.00 jälkeen. Todennäköisesti siis näit minut!

Anonyymi kirjoitti...

Hauska juttu, sinähän se sitten olit. Mitä tästä opimme? Ei ainakaan kannata tehdä pahojaan, omatekoisissa asusteissa, kun heti löydetään blogin kautta =O)
itse olin "turistina" tampereella.