14.9.2007

Terveisiä Tampereelta

Koitti vihdoin sekin päivä, kun nettiyhteys alkoi toimimaan. Oltiin sitä odoteltukin, nyt vähenee kirjastossa käymiset, kun ei enää tarvi mennä sinne sähköposteja lukemaan. Saatiin vieläpä puolta nopeampi netti pari euroa halvemmalla kuin Vaasassa. Ison kaupungin etuja!! Niin sitä ollaan nyt sitten Tamperelaisia. Tuntuu vielä aika uudelta tämä kaikki, mut ollaan oltu tosi tyytyväisiä oloomme täällä. Ollaan fillaroitu paljon ympäriinsä lähiseutuja, on tosi mielenkiintoista tutkia ympäristöä ja pyöräteitähän täällä riittää. Ostin uuden kevyemmän pyöränkin, jolla on nyt kiva mennä. Tavaratkin alkaa olla paikoillaan, tupareita juhlitaan viikon päästä. Pitäisi kestien viettämiseen alkaa valmistautumaan. Yövieraita tulee niin monta, että taitaa patjat loppua kesken. Itseköhän nukutaan saunan lauteilla!?

Olen tässä iltaisin televisiota katsellessani tehnyt käsinvärjätyistä kankaista kukkajojoja. Niitä on jo kertynyt 28 kappaletta, kahta eri kokoa.


Osan niistä aion käyttää tähän suunnitelmaani. Keskelle on tulossa jonkin näköistä kukkamaljakkoa. Kuvan värit on vähän mitä on, kuva on otettu illan pimeydessä.


Tänään sain yhden topin valmiiksi, mutta se on vielä kuvaamatta, joten siitä sitten vaikka huomenna, jos se saadaan jossain välissä kuvattua. Sähköposteihinkin tarvisi vastailla, nyt kun netti vihdoin toimii. Malttakaahan odotella vielä!


Hi from Tampere!! We have lived here now over 3 weeks and today we finally got internet connection. Lately I've been doing flower yo-yos at evenings while watching tv. I've now 28 yo-yos in two different sizes and from hand dyed fabrics. Some of those flowers I'm planning to use to that quilt in the picture. Today I got finished nice sleeveless top. Tomorrow I'll hopefully have pictures, so more blogging then.

4 kommenttia:

jantta kirjoitti...

tulinpa kurkkimaan. Tästä blogistahan löytyy paljon kauniita värejä:)

millam edelleen... kirjoitti...

Ihanan näköisiä värejä! Kiva nähdä tämä työ valmiina - odottaa jo ;) !

MarLi kirjoitti...

Hei! Sinäkin olet tehnyt näitä yoyo-kukkasia. Minä sai Sty:ltäni tuo vekottimen ja muutamia kukkia olen tehnyt, vaan ehkä liian ohuesta kankaasta, kun aattelin sen näihin sopivan puuvillaa paremmin... mutta sulla on kauniita kukkia ja nuohan ovat ihan normaalista puuvillasta?

Kati kirjoitti...

Juu, ihan tavallista lakanapuuvillaa olen näihin käyttänyt ja hyvin toimii.