15.11.2008

Kiitoksia ja messuilua

Marle on muistanut minua Arte Y Pico kunniamaininnalla. Kaunis kiitos sinulle! 
Tämä upea pysti näyttäisi hyvältä myös hyllyn päällä :D

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat 
tässä

Kiitän kunniasta ja myönnän ettei ole viime aikoina juuri tullut blogeja lueskeltua, aika tuntuu olevan kortilla, joten jättäydyn nyt jakamisen vastuusta. 

Tänään olin Euroopan suurimmilla käsityömessuilla yhdeksästä viiteen eli koko päivän. Ajatella että meidän pienen suomen messut on paisuneet koko Euroopan suurimmaksi käsityötapahtumaksi! Pianhan tänne tulee ulkomailtakin bussilasteittain väkeä messuilemaan. Väkeä kyllä riitti ihan ruuhkaksi tänäänkin. Me taidetaan olla aika käsityökansaa täällä pimeässä pohjolassa. Tosin kaikki messukävijät eivät varmaankaan harrasta käsitöitä, mutta ovat kuitenkin kiinnostuneita. Vähällä oli ettei minunkin puoliskoni tullut messuille viihtymään, hiustenleikkuutarve ajoi kuitenkin messujen ohi. Nyt on taas hiukset lyhyessä kuosissa. Joo...

Elämääni on tänä syksynä tullut uusia juttuja jotka ovat vieneet sijaa käsitöiltä, mutta messuille oli päästävä! Sainpa taas vähän inspiraatiota, josko innostuisi kun aika antaa myöten. Neulelankoja ihastelin ja mallineuleet olivat kovassa syynissä, mutta pidättäydyin ostamasta mitään. Materiaalia olisi kyllä kun vain joku neuloisi! Tilkkukankaat eivät juuri kiinnostaneet, vähän silmäilin, mutta en tahtonut ostaa mitään. Tilkkukangasmyyjien pitäisi vähän ryhdistäytyä ja laittaa enemmän inspiroivia malleja ja valmiita tuotteita esille. Valmiita tarvikepaketteja voisi olla tarjolla tai trendikkäitä ohjeita joihin olisi helppo sitten ostaa osastolta sopivat kankaat. Näin moni tilkkutöihin aiemmin perehtymätönkin voisi innostua. Valmiilla esimerkeillä ne muutkin osastot tuotteitaan myyvät kun nähdään mitä hienoa niistä voi saada aikaiseksi.  

Messuostokseni olivat tällä kertaa yllättävänkin suppeat, en sitten ostanut yhtään mitään käsityötarvikkeita. Onhan niitä kaappeihin ihan riittävästi kertynyt! Mutta ostin naapurihallin kivimessujen puolelta itselleni hieman koristautumisvälineitä.


Hopeinen tummalla ametistilla koristeltu riipus oli pakko saada, enkä uskaltanut lähteä kojulta ostamatta tuota kun se oli myyjän viimeinen. Lisäksi ostin kaksi rannekorua, toinen tehty on ametistista ja toinen vuorikiteestä. Lisäksi tein vielä kaksi hys hys-ostosta joita ei nähdä täällä. 

Kivat oli messut, uusia kivoja juttuja oli ehkä vähänlaisesti tai sitten vain suljin silmäni niiltä kun tiesin etten voi uusiin juttuihin sortua. Semmosta, päätän raporttini tähän. 

3 kommenttia:

millam kirjoitti...

Kävin messuilla myös. Onnistuin välttämään tilkkukankaat myöskin ;) Sateenvarjoblokit lähtevät paluupostissa maanantaina.

Kati kirjoitti...

Kiva, odottelen siis tiistain postia :D

anna kirjoitti...

upean riipuksen olet löytänyt. todellinen aarre :)