16.8.2007

Muuttoa odotellessa

Niin me vihdoin päätettiin tehdä unelmia todeksi ja nyt ollaan muuttamassa kuun vaihteessa Tampereelle!! Hurraa!! Toivottavasti ei tulla pettymään! Toisaalta sitten se on koettu ja jos ei viihdytä siellä voihan sieltä aina muuttaa jonnekin muualle, mutta Vaasaan tullaan tuskin koskaan palaamaan. Itse olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta/Pohjois-Pohjanmaalta ja rakkaani taas Uudeltamaalta. Täällä ollaan asuttu Pohjanmaalla ja nyt muutetaan Pirkanmaalle. No, nyt minä muutan kauemmas sukulaisistani, mutta taas lähemmäksi rakkaani perhettä. Tampere on kuitenkin siitä mainio paikka, että sieltä on helppo lähteä mihin suuntaan vain. Sen kun vain hyppää autoon, junaan tai lentokoneeseen.

Koko elämä menee nyt kerralla uusiksi kotia ja työpaikkoja myöten, mutta tuntuupahan elämä enemmän elämältä, kun kerrankin jotakin kivaa tapahtuu!! Tämä kuukausi tuntuu nyt olevan yhtä valmistautumista muuttoon eikä tässä juurikaan riitä aikaa tai energiaa käsitöihin. Vähän olen suunnitellut kankaiden värjäystä, mutta se jää nähtäväksi josko sitä ennättää tässä enää värjäilemään.

Viime aikoina olen tutkinut kaappien sisältöjä ja heittänyt paljon turhaa tavaraa ja vanhoja muistoja pois. Kaikkea ei tarvitse säästää ja mielikin tuntuu kevenevän roinan häviämisen myötä. Loppujen lopuksi ihminen oikeasti tarvitsee hirveän vähän. Me vain ollaan totuttu tavaroiden yltäkylläisyyteen.

Finally it's happening, our dreams come true, we are moving to Tampere!! This month goes with preparing to move. I 've been now cleaning closets and throwing things away I don't need anymore. Feels great!!

6 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Tervetuloa Tampereelle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tampere on kiva kaupunki! Siellä käyn monta kertaa vuodessa, Helsingissä hyvä jos kerran vuodessa. Tervemenoa!

Ultsi kirjoitti...

En yrittänyt olla anonyymi, hiirikäsi vain lipsahti..

Kangaskasa kirjoitti...

Onnea uuteen elämänvaiheeseenne!

Kati kirjoitti...

Kiitos kaikille :D

Anonyymi kirjoitti...

Me teimme saman tempun kuin te kuusi vuotta sitten. En ole katunut ja Pirkanmaalla olen viihtynyt.

Muutos on aina hyvästä!

t.Ninde