29.7.2006

Paha tapa

Mulla on paha tapa... Aloitan tilkkutyönteon tekemisen sen suuremmin suunnittelematta ja sitten myöhemmin ihmettelen mitä ihmettä mä näistä teen. Olen tässä tänään pyöritellyt näitä vihreitä blokkeja joita on kaikkiaan 24 kpl. Sitten kun yritin etsiä kankaistani näihin sopivia sävyjä yhdistettäväksi niin tuntui siltä ettei mikään niistä sopinut.. Voi olla että nämä pyörivät pöydälläni vielä pitkään. Ideoita otan mielelläni vastaan!


Toinen pitkä projekti on tämä aikoinaan aloittamani matkaprojekti, jota olen valmistanut käsin ommellen. Tästä olen kyllä kaavaillut antiikkipöydälle tai lipaston päälle pikkuliinaa, vaan kesken on edelleen. Tarvis varmaan tänä vuonna saattaa valmiiksi.


Äitini piti onneksi lahjalaukustaan. Kiitteli vielä jälkikäteenkin. No, sain minäkin ihania mustikoita ja vadelmia tuliaisina. Nam, kasvissyöjän herkkua.


3 kommenttia:

:D kirjoitti...

teet jukalle joulu/syndelahjaksi army-torkkupeiton. kun se oli rockperryssäkin niin army.

derea kirjoitti...

Moi! Löysin sattumalta sun blogis ja pääsit heti suosikkeihin :) Oon itekkin nyt kiinnostunut tilkkutöistä ja applikoinnista (odotan vaan joulua, että sais koneen joka _oikeesti_ toimii :D). Tosi nättejä töitä sulla, ja toi festarilaukku on ihan huippu. Ei mulla vaan oo koskaan tullu mieleen laittaa lankoja tollatavalla.

Kati kirjoitti...

Kiva joulupukki sulla derea!